• Media

    Ράδιο Αρβύλα: Δείτε το πρώτο trailer

    • NewsRoom
    Ράδιο Αρβύλα


    Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, εκεί όπου η παρέα του Αντώνη Κανάκη έχει γράψει ιστορία.

    Η αγαπημένη εκπομπή έρχεται και πάλι στους δέκτες μας μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου, από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και κάθε μέρα στις 20.00.

    Το πρώτο trailer για την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγες ώρες πριν προβληθεί και επίσημα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

    Δείτε το trailer:

    Στις αρχές του Οκτωβρίου, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη με τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο.

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

    Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες.

    Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο.

    Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του».

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Αντώνης Κανάκης και το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

    Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα

    Dancing with the Stars: Το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ