ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model η Ξανθούλα Τζερεφού, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Η κοκκινομάλλα παίκτρια είχε εκδηλώσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας, λόγω των εντάσεων και των άσχημων κριτικών που δεχόταν από συμπάικτριές της.
Τελικά, η Ξανθούλα έφυγε από το σπίτι του GTNM και διασκέδασε πιο λαμπερή και ευδιάθετη από ποτέ σε γνωστό club στον Πειραιά.
Δείτε φωτογραφίες:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Τι έγραψε η Μέγκι για την Εύη και την Μικαέλα;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Ο Σκουλός έκανε μοντάζ σε φωτογραφία της Ζενεβιέβ και έγινε viral! (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Ειρήνης Στεριανού του GNTM (pic + video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό






Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.