• LIFE&STYLE

    Γιώργος Βαρδινογιάννης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση

    • NewsRoom
    Μιμή Ντενίση και Γιώργος Βαρδινογιάννης

    Μιμή Ντενίση και Γιώργος Βαρδινογιάννης


    Το «παρών» στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Κουραμπιέδες από Χιόνι του Γιάννη Τσιμιτσέλη βρέθηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

    Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον εφοπλιστή στη σπάνια αυτή δημόσια εμφάνισή του.

    Στην προβολή της ταινίας κάθησε δίπλα στη Μιμή Ντενίση, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι με βελούδινο παντελόνι και σακάκι με χρυσά κουμπιά.

    Η ηθοποιός και θιασάρχης παρακολούθησε την ταινία με την κόρη της, Μαριτίνα.

    Το κόκκινο χαλί περπάτησαν ακόμη οι ηθοποιοί και συντελεστές της ταινίας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θέμης Καραμουρατίδης, Μαίρη Σταυρακέλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Αγνή και Χάρης Χιώτης, Σοφία Φαραζή, Κατερίνα Τσάβαλου, οι μικροί Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη και Στρατή Ζαχαρή.

    Επίσης, παρευρέθηκαν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Φοίβος Δεληβοριάς, Σοφία Αλιμπέρτη, Κωνσταντίνος Δέδες, Μάριος Αθανασίου, Αθηνά Οικονομάκου, Δανάη Παππά και πολλοί άλλοι.

    Διαβάστε επίσης:

    Το θάρρος-θράσος του Κοκλώνη, το βατερλό της Κουτσαυτάκη, οι αποτυχίες του Ζoύλα, το άδειασμα της Κορινθίου και γιατί άρχισαν να διαφημίζουν κουζίνες ο Αντώνης και η Έλενα Λυμπέρη (video)

    Ανδρέας Μικρούτσικος: Έβγαλα καρκίνο και δεν έχω κάνει τίποτα (video)

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μέσα στο μίνι dinner party στην έπαυλη στη Βουλιαγμένη



    ΣΧΟΛΙΑ