• LIFE&STYLE

    Γιώργος Παπανδρέου: Με την κόρη του στο Ηρώδειο και το τετ-α-τετ με τον Κώστα Καραμανλή

    • NewsRoom

    Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, ο συνοδός της, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Γιώργος Παπανδρέου


    Μια μεγάλη συναυλία έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο και το παρών έδωσαν σημαντικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο πρώην πρωθυπουργός συνοδευόταν από την κόρη του, Μαργαρίτα και έναν φίλο της. Η όμορφη νεαρή κοπέλα φαίνεται να μοιάζει ιδιαίτερα στον πατέρα της, ενώ η παρέα έμοιαζε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

    Η βραδιά στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πολύ καλές του Σταύρου Ξαρχάκου και μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση, ενώ αξιόλογο στιγμιότυπο αποτέλεσε και η παρουσία των δίδυμων παιδιών του επί σκηνής, στο τέλος της συναυλίας.

    Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο, καθώς πλήθος κόσμου είχε έρθει για να απολαύσει τον καλλιτέχνη, ενώ μετά το πέρας της παράστασης, ο Γιώργος Παπανδρέου και η κόρη του συνάντησαν τον Σταύρο Ξαρχάκο στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν.

    Ένα στιγμιότυπο της βραδιάς που ξεχώρισε ήταν το απρόσμενο τετ-α-τετ του Γιώργου Παπανδρέου με τον πολιτικό του αντίπαλο και επίσης πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

    Ο κ. Καραμανλής παρευρέθη επίσης στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσει τη συναυλία του κ. Ξαρχάκου. Πριν από την έναρξη της συναυλίας, ο Γιώργος Παπανδρέου, εισερχόμενος στο χώρο, συναντήθηκε με τον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο είχε ένα σύντομο χαιρετισμό.

    Η συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου



    ΣΧΟΛΙΑ