• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor, δεν το βλέπω»

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντάνος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό 7 Μέρες TV μίλησε για το Survivor, που του άλλαξε τη ζωή, αλλά και για τη σχέση με τους φίλους του.

    «Το Survivor, δεν το βλέπω και έτσι δεν έχω άποψη», δήλωσε ο νικητής του περσινού ριάλιτι επιβίωσης όταν ρωτήθηκε για τον φετινό κύκλο, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Το παιχνίδι αυτό μου πρόσφερε κάτι που έχει μείνει χαραγμένο μέσα μου, η ζωή ωστόσο συνεχίζεται. Πρέπει να κάνω άλλα πράγματα και θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να προχωράω μπροστά. Τώρα είμαι στο χώρο της υποκριτικής, ασχολούμαι με άλλα πράγματα και συνεχίζουμε».
    Μία φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Άκη Πετρετζίκη έδωσε την εντύπωση ότι οι δυο τους πρόκειται να συνεργαστούν επαγγελματικά, ωστόσο ο ίδιος ο Αγγελόπουλος το διέψευσε λέγοντας ότι, «Όχι, καμία σχέση. Πήγα για ένα επαγγελματικό ραντεβού στο μαγαζί του. Μια συνταγή που μαγείρεψα σε μια εκπομπή έμοιαζε πολύ με τη δική του και το διακωμωδήσαμε. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία».

    Αγγελοπουλος-Πετρετζικης
    Άκης Πετρετζίκης και Γιώργος Αγγελόπουλος

    Όσο για την αναγνωρισιμότητά του δήλωσε ότι, «Ο κόσμος με αγαπάει και, δόξα τω Θεώ, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό. Είναι ευλογία η αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενος που θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου ή να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες».

    Τέλος, δήλωσε ότι έχει τους ίδιους φίλους που είχε και πριν μπει στο παιχνίδι, κάτι που δεν έχει αλλάξει.

    Γιώργος Αγγελόπουλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό μεγάλο έπαθλο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο – Τραυματίζεται σοβαρά η Βιργινία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ