ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό 7 Μέρες TV μίλησε για το Survivor, που του άλλαξε τη ζωή, αλλά και για τη σχέση με τους φίλους του.
«Το Survivor, δεν το βλέπω και έτσι δεν έχω άποψη», δήλωσε ο νικητής του περσινού ριάλιτι επιβίωσης όταν ρωτήθηκε για τον φετινό κύκλο, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Το παιχνίδι αυτό μου πρόσφερε κάτι που έχει μείνει χαραγμένο μέσα μου, η ζωή ωστόσο συνεχίζεται. Πρέπει να κάνω άλλα πράγματα και θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να προχωράω μπροστά. Τώρα είμαι στο χώρο της υποκριτικής, ασχολούμαι με άλλα πράγματα και συνεχίζουμε».
Μία φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Άκη Πετρετζίκη έδωσε την εντύπωση ότι οι δυο τους πρόκειται να συνεργαστούν επαγγελματικά, ωστόσο ο ίδιος ο Αγγελόπουλος το διέψευσε λέγοντας ότι, «Όχι, καμία σχέση. Πήγα για ένα επαγγελματικό ραντεβού στο μαγαζί του. Μια συνταγή που μαγείρεψα σε μια εκπομπή έμοιαζε πολύ με τη δική του και το διακωμωδήσαμε. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία».

Όσο για την αναγνωρισιμότητά του δήλωσε ότι, «Ο κόσμος με αγαπάει και, δόξα τω Θεώ, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό. Είναι ευλογία η αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενος που θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου ή να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες».
Τέλος, δήλωσε ότι έχει τους ίδιους φίλους που είχε και πριν μπει στο παιχνίδι, κάτι που δεν έχει αλλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό μεγάλο έπαθλο (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο – Τραυματίζεται σοβαρά η Βιργινία (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων
- Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ: ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν στην Ελβετία σε οδικό χάρτη για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας σε 60 ημέρες
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.