• LIFE&STYLE

    Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Μία συγκινητική ανάρτηση για έναν κοντινό του άνθρωπο μοιράστηκε σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram. Ένα αγαπημένο του πρόσωπο, η Μαρία Περουλάκη έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας το νικητή του περσινού Survivor σε πένθος.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια γυναίκα που του έστελνε μηνύματα με ποιήματα τα οποία έγραφε αποκλειστικά για εκείνον.

    Θέλοντας να της πει το δικό του αντίο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε μια εικόνα στο προφίλ του στο Instagram και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

    «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε! Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά.

    Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας. Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου) σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου.»

    View this post on Instagram

    Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο .Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε !Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου .Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά .Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας .Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου)σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου !!! ?

    A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ ο Άκης Πετρετζίκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Beyonce-Jay Z: Δημοσιοποίησαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Θωμαή Απέργη ερωτεύτηκε τον Σεΐχη του Μπαχρέιν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ