• LIFE&STYLE

    Gigi Hadid: Λανσάρει τη δική της συλλογή σε συνεργασία με τη Reebok – Δείτε τις πρώτες εικόνες

    • Αθηνά Λαρδή


    Η Gigi Hadid, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παρά το νεαρό της ηλικίας της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της συλλογής σε συνεργασία με τη Reebok. To 23χρονο μοντέλο σχεδίασε με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών μία σειρά που θα περιλαμβάνει μπλούζες, κολάν και αθλητικά.

    Στο πάρτι για το λανσάρισμα της συλλογής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Τόκιο, η Gigi μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε. Τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν στις 7 Δεκεμβρίου και, όπως φαίνεται από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, όλη η συλλογή φέρει το όνομά της. Τα αθλητικά θα είναι διαθέσιμα σε δυο χρώματα – μαύρο με κίτρινο και άσπρο με μωβ.

    Μετά την αρχική ανακοίνωση, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, για να ενημερώσει τους θαυμαστές της.

    “SURPRISE! #REEBOKxGIGI limited pieces drop December 7th in stores, FULL SEASON 1 COLLECTION drops Jan/Feb ‘19 !!!!! @reebok @reebokclassics more info soon 🙂 x”, έγραψε στη λεζάντα, ενημερώνοντας το κοινό πως η υπόλοιπη συλλογή θα είναι διαθέσιμη τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2019.

    Στο παρελθόν, η Gigi έχει συνεργαστεί ξανά με την Reebok, στο πλαίσιο της εκστρατείας #neverperfect. Το 2016 σχεδίασε ένα ζευγάρι μπότες με τον Stuart Weitzman και έχει σχεδιάσει πολλές συλλογές και με την εταιρεία Tommy Hilfiger.

    Όπως φαίνεται η Gigi, εκτός από κορυφαίο μοντέλο, είναι και εξαιρετική επιχειρηματίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aυτή είναι η νέα μούσα του Tommy Hilfiger μετά τη Gigi Hadid

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στη Victoria’s Secret! Γιατί αποχώρησε η CEO της εταιρείας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Το pop-up κατάστημα της Gucci στο Selfridges είναι ένας ροζ παράδεισος

     



    ΣΧΟΛΙΑ