• LIFE&STYLE

    Γιατί το Παλάτι «τιμώρησε» το αγαπημένο brand της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom


    Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποδείξει πως είναι ένα σύμβολο του στιλ, διότι ό,τι φοράει γίνεται κατευθείαν sold out. Όπως για παράδειγμα τα αγαπημένα της κοσμήματα από το brand Jennifer Meyer, το οποίο, όμως, βρέθηκε σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα.

    Σύμφωνα  με βρετανικά δημοσιεύματα το Παλάτι ανάγκασε το αγαπημένο brand της δούκισσας του Σάσσεξ να διαγράψει από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram τις φωτογραφίες της Μέγκαν, στις οποίες φοράει τα κοσμήματα του, καθώς θεωρήθηκε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη της προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις του.

    Το Παλάτι φαίνεται πως ακολούθησε αυτή την τακτική επειδή ήθελε να τιμωρήσει τα brands που επικαλούνται το όνομα των μελών της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Τα κοσμήματα της Jennifer Meyer πάντως εκτός από την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, προτιμούνται και από άλλες διασημότητες όπως η Jennifer Aniston και η Courteney Cox.

    Πολλοί βέβαια αναρωτιούνται μετά από αυτή την κίνηση αν το Παλάτι θα κάνει το ίδιο και σε άλλα brands, όπως… αυτά που προτιμά συχνά  η Κέιτ Μιντλετον.



    ΣΧΟΛΙΑ