• LIFE&STYLE

    Γιατί συνεχώς αποχωρούν οικειοθελώς παίκτες από το Master Chef; (video)

    • NewsRoom


    Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της 46χρονης Μάγιας Τζουμούτια από το Master Chef, ακόμη μία παίκτρια αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Πρόκειται για την 21χρονη Χριστίνα Αργυρούδη, η οποία αποτελεί πλέον παρελθόν από το παιχνίδι, καθώς αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο του «Master Chef».

    Η ίδια μίλησε για την απόφασή της στους συμπαίκτες της, οι οποίοι φυσικά δεν το περίμεναν και τη ρωτούσαν επίμονα για ποιο λόγο κατέληξε εκεί.

    Η Χριστίνα τότε εξήγησε ότι: «Λόγω της σημερινής αποχώρησης, που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα φύγει… αλλά όπως και να έχει εμένα αυτό μου πρόσθεσε λίγη πίεση και για προσωπικούς λόγους φυσικά και γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι είναι τεράστιο θέμα που έφτασα μέχρι εδώ, είναι μεγάλο πράγμα για εμένα αλλά θα πρέπει να μείνω ως εδώ και θα αποχωρήσω οικειοθελώς».

    αργυρούδη

    Μάλιστα, πρόσθεσε ότι: «Εσείς ήσασταν πολύ καλά παιδιά, απλώς τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου είμαι ως εδώ… Πριν από λίγες ημέρες είχα τη δική μου διαδικασία αποχώρησης.

    Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και όμως τα κατάφερα να περάσω. Και για αυτό το λόγο που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που έχω αποφασίσει να φύγω.

    Όμως, είναι ξεκάθαρα ώριμη απόφαση, γιατί τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο για εμένα και ακόμα και αν θα στεναχωρηθώ ξέρω ότι είναι για καλό».

    https://www.youtube.com/watch?v=DA_N5sgf9cs

    Απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούν όλοι να αντέξουν την πίεση και να τα βγάλουν πέρα με τις δοκιμασίες του ριάλιτι. Άραγε, θα συνεχιστούν οι οικειοθελείς αποχωρήσεις; Μήπως, θα κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι νέοι παίκτες για να αντικαταστήσουν τις δύο κοπέλες;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωτήρης Κοντιζάς του Master Chef: «Κάποιοι προτιμούν να ξοδέψουν 80 ευρώ στο φαγητό»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ρόλος έκπληξη του Γιάννη Αποστολάκη στο Master Chef

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «ΕΔΩ Survivor»: Η ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Σπυροπούλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ