• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας-Σοφία Κούστα: Φουρτουνιασμένο διαζύγιο προ των πυλών

    Γιάννης Κούστας Σοφία Γιαννικοπούλου

    Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες στιγμές


    Τα μαύρα τριαντάφυλλα του Χαλφέτι που “έκλεψαν” την παράσταση στον αρραβώνα του 60χρονου εφοπλιστή κ. Ιωάννη Κούστα και της 24χρονης αγαπημένης του, έχουν, λένε οι καλά γνωρίζοντες, μια διττή υπόσταση. Οι Τούρκοι – τα συγκεκριμένα άνθη φύονται μόνο στο χωριό Χαλφέτι – πιστεύουν ότι όσο συμβολίζουν το πάθος και το μυστήριο άλλο τόσο είναι ταυτόσημα με τον θάνατο και τα άσχημα νέα.

    Και ο Δρ. Ιωάννης Κούστας μπορεί να αρραβωνιάστηκε την 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα στο πρόσωπο της οποίας όπως δήλωσε εκείνο το βράδυ, βρήκε την γυναίκα της ζωής του – την τρίτη κατά σειρά μετά τις δύο που προηγήθηκαν – έχει όμως μια εκκρεμότητα που πρέπει να τελειώνει.

    Να λύσει επιτέλους τον γάμο του με την κ. Σοφία Κούστα σε ένα διαζύγιο που αποδεικνύεται “φουρτουνιασμένο”, αφού από τον Ιούνιο του 2012 που το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση δεν έχει ακόμη εκδοθεί.

    Αυτό αναμένεται να γίνει τον Μάιο του 2017 – η δικάσιμος έχει οριστεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα – και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λένε οι γνώστες της υπόθεσης, το πώς θα λήξει αυτή η δικαστική αντιπαράθεση του εφοπλιστή με την δεύτερη σύζυγό του, κ. Σοφία Κούστα.

    Έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο διαζύγιο, με τα περισσότερα άρθρα να επικεντρώνονται στα ποσά που φέρεται να διεκδικεί η κ. Κούστα.

    Η τελευταία επιθυμεί διακαώς να τελειώσει επιτέλους αυτή η δικαστική διαμάχη, όμως η πλευρά της διατείνεται ότι το κώλυμα το έχει ο εφοπλιστής.

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
    Ο κ. Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αγκαλιά στα Χανιά

    Ο τελευταίος – και δεν είναι φυσικά ο μόνος – θεωρείται πολύ σφιχτός σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά στην δουλειά του, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά άνθρωποι της ναυτιλίας.

    Γι’ αυτό και επιθυμεί να βγει το διαζύγιο δίνοντας το μικρότερο οικονομικό τίμημα στην δεύτερη σύζυγό του, η οποία φέρεται να διεκδικεί ένα ποσό, όχι πάντως τα 180.000.000 ευρώ που γράφτηκαν.

    Μαζί με τις δύο κόρες που απέκτησε με τον εφοπλιστή, μένουν σε διαμέρισμα της Γλυφάδας από τις αρχές του φθινοπώρου και μέχρι την άνοιξη, όταν και κατεβαίνουν στην βίλα που της έχει παραχωρήσει ο κ. Κούστας στο Λαγονήσι.

    Ο τελευταίος, όπως εικάζουν κύκλοι από το περιβάλλον του, θα τολμήσει και το τρίτο στεφάνι μετά τον μυθικό αρραβώνα του με την Δήμητρα Μέρμηγκα στο Island, πριν από δέκα ημέρες.

    Μόνο που για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να πέσει η αυλαία στον γάμο του με την κ. Σοφία Κούστα τον ερχόμενο Μάιο σε μια δικαστική αίθουσα στην Ευελπίδων.

    Εκτός αν συμβεί κάτι άλλο, να τα βρει, δηλαδή, το ζευγάρι εξωδικαστικά πριν την ημερομηνία της δίκης, κάτι για το οποίο είχαν γίνει προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν.

    Πάντως, για το συγκεκριμένο, τα μόνα που δεν έφταιγαν ήταν τα μαύρα τριαντάφυλλα του Χαλφέτι…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giannis-koustas-dimitra-mermigka-o-paramithenios-arravonas-oles-leptomeries-mono-sto-mononews/73878

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ