• Gossip

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: «Belita» (από το… «Lolita»)

    • NewsRoom
    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)


    Είναι δύο άνθρωποι που ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Έναν έρωτα που επισφραγίστηκε με μια όμορφη και ιδιαίτερη τελετή στο μαγευτικό Σορέντο της Ιταλίας και καρποφόρησε πριν από δύο ημέρες με τον ερχομό στη ζωή της πρώτης κορούλας τους. Πρώτης για τους δυο τους, πρώτης για εκείνη, αλλά πέμπτο παιδί για εκείνον.

    Οι δυο τους έχουν, όμως, και μία εντυπωσιακή θαλαμηγό: την Belita. Μία θαλαμηγό που αποτελεί και αυτή, κατά κάποιον τρόπο, μαρτυρία του έρωτα του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τη νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του Marie Claire, το όνομα της θαλαμηγού προήλθε από τον συνδυασμό των… χαϊδευτικών του ζεύγους Κούστα – Μέρμηγκα: Εκείνος την αποκαλεί «Lolita» και η Δήμητρα Μέρμηγκα τον αποκαλεί «Bebouko».

    Εξού, λοιπόν, και το «Belita», το οποίο είναι το νέο όνομα του σκάφους έπειτα από το όνομα «Drad», που προέρχεται από τα αρχικά ονόματα των τεσσάρων παιδιών του Γιάννη Κούστα (του Δημήτρη, του Ρομπέρτο, της Αμαλίας και της Δανάης), και το ακόμη παλαιότερο «Aifos», που ήταν ένας αναγραμματισμός του ονόματος «Σοφία», της πρώην συζύγου του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γέννησε η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα! Όλες οι λεπτομέρειες για την προεδρική σουίτα των 90 τμ με θέα στο Ψυχικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: «Στην αγάπη, ένα κι ένα κάνουν ένα» (όπως λέει και ο Σαρτρ)



    ΣΧΟΛΙΑ