• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Κούστα (The Coustas): Προσεχώς βάφτιση με τριήμερο εορτασμό στη Βενετία

    • Ιωάννα Δημηλά
    Save the Date: Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Κούστα, προσεχώς βάφτιση στη Βενετία

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα


    Το ιδανικό σενάριο. Να έχει τελειώσει ο εφιάλτης με την πανδημία, να κυκλοφορούμε όλοι χωρίς μάσκες και φόβο, στο ξεκίνημα του καλοκαιριού του 2002 και να ετοιμαζόμαστε να ευχηθούμε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στους αγαπημένους μας φίλους, ό,τι καλύτερο θα ήθελαν για τη δεύτερη αγάπη της ζωής τους, την κόρη τους που ετοιμάζεται να μπει στην κολυμπήθρα με κάθε επισημότητα.

    Δεν είναι τυχαίο πως κάθε καινούργια πρόσκληση του ζεύγους Κούστα, του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα, πλέον Κούστα, είναι τουλάχιστον παραμυθένια.

    Εξωπραγματικά όμορφη, σα να έχει σταματήσει ο χρόνος. Κι αυτή τη φορά;

    Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Κούστα

    Τα προσκλητήρια για τη βάφτιση στην Βενετία έχουν ήδη σταλεί. Save the date. 24, 25 και 26 Ιουνίου του 2022. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι θα βρεθούν στην Ιταλία, από διαφορετικά σημεία του χάρτη, με πριβέ τζετ, ιδιωτικά σκάφη, πρώτη θέση, σε μια ξεχωριστή στιγμή για το αγαπημένο ζευγάρι.

    Έχουμε την εικόνα… Βενετία, γόνδολες, ρομαντικοί περίπατοι, κινηματογραφικές συναντήσεις, τύφλα να έχει η Angelina Jolie και ο Johnny Depp, στην ταινία «The Tourist» που είχε γυριστεί με φόντο την Βενετία.

    Ποιος υπερτουρισμός; Όχι πια. Ραντεβού στην Chiesa di San Giorgio dei Greci. Και στο Μεγάλο Κανάλι. Στα υπέροχα κτίσματα γοτθικής-ενετικής αρχιτεκτονικής. Στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Σε αληθινά παλάτσο. Στο γεφυράκι του Ριάλτο. Στα ερημωμένα στενά της Βενετίας. Κι ύστερα σε μία ατμόσφαιρα μυσταγωγίας.

    Στο Dorsoduro. Στην ειδυλλιακή πόλη. Στο παλάτσο Ducale. Στο Cipriani. Στο εργαστήριο Ca’ Macana για μάσκες από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά.» Και φυσικά στη Γέφυρα των Στεναγμών… Λίγο πριν, λίγο μετά.

    Save the Date: Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Κούστα, προσεχώς βάφτιση στη Βενετία

    Φαίνεται πως η Ιταλία ταιριάζει πολύ στον Γιάννη Κούστα και την Δήμητρα Κούστα, που επιστρέφουν με κάθε αφορμή, καθώς η Βενετία είναι ένα από τα μέρη που έχουν συνδέσει με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, στο ξεκίνημα του ρομαντικού τους ειδυλλίου και επέλεξαν τώρα για να βαφτίσουν το δεύτερο παιδί τους, μαζί με φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, του ισχυρού «μπαμπά» και της φωτογενούς «μαμάς».

    Δήμητρα Κούστα

    Αν ισχύουν όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, καθώς απέχουμε χρονικά αρκετά από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο τριήμερος εορτασμός, το Ιερό μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, που θεωρείται η παλαιότερη, ιστορική ορθόδοξη εκκλησία στη Δύση, και βρίσκεται στη συνοικία Καστέλο. Μπορούμε ήδη να διακτινιστούμε εκεί και να δούμε τον στολισμό με τα λουλούδια-υπερπαραγωγές, τα κοσμήματα του μωρού που θα βαφτιστεί Στεφανία, τα πριγκιπικά φορέματα και αξεσουάρ…

    Save the Date: Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Κούστα, προσεχώς βάφτιση στη Βενετία

    Και φυσικά θα προηγηθούν και θα πλαισιώσουν την βάφτιση καλέσματα σε δεξιώσεις και πάρτι για την μικρή Στεφανία Κούστα, αδερφή της Αικατερίνης, σε ιστορικά ξενοδοχεία και ιδιωτικές βίλες, όπως το Hotel Danieli, από το Τhe Luxury Collection, εκεί που έχει βρεθεί δύο φορές ο James Bond, (ο Roger Moore και ο Daniel Craig), χωρίς να αποκλείουμε και μια στάση στο Harry’s Bar για Βellini…

    Κι αν θελήσουν, χρόνια μετά, να δουν τα παιδιά τα οικογενειακά άλμπουμ, του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα; Θα δουν τους γονείς τους και πάλι στη Βενετία για να δουν πως και που ακριβώς έγινε η πρόταση γάμου. Θα παρατηρήσουν και όλες τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι του 2019 όταν βάφτιζαν την πρώτη τους κόρη, Αικατερίνη, (όπως ονομάζεται η μητέρα της νύφης), στην Κέρκυρα.

    Γιάννης Κούστας

    Και τη δεξίωση στο Αχίλλειον. Τον αρραβώνα στο Ιsland με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο. Τα πυροτεχνήματα, που είναι πάντα μαγικά, ακόμη και για τα παιδιά. Κυρίως για τα παιδιά ή όλους ονειρεύονται να παραμείνουν για πάντα παιδιά.

    Θα ξεφυλλίσουν ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από τον γάμο στο Σορέντο. Την ανταλλαγή όρκων. Το θέρετρο Costa Amalfitana. Τη δεξίωση με τον Αντώνη Ρέμο και τους 200 καλεσμένους. Θα αναγνωρίσουν φίλους των γονιών τους που βλέπουν ακόμη. Τη μαμά τους έγκυο νύφη. Τα ολοκέντητα φορέματα και νυφικά του Elie Saab και της Σίλιας Κριθαριώτη. Τα διαμάντια. Την θαλαμηγό Βellita, στολισμένη και γιορτινή. Τις ασημένιες μπομπονιέρες του Καίσαρη…

    Ο εφοπλιστής και η τρίτη σύζυγος της ζωής του μοιάζουν να απολαμβάνουν κάθε μέρα, να ζουν ευτυχισμένοι τον έρωτα τους, να ταξιδεύουν, να επιστρέφουν για να αποδράσουν ξανά. Μετά τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, στην Κουρσεβέλ και στο Σεν Μπαρτς,  ο ισχυρός άνδρας της ναυτιλιακής εταιρίας Danaos Corporation που έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, δύο ακόμη από τον δεύτερο με τη Σοφία Γιαννικοπούλου και δύο τώρα ακόμη, έχει κάθε λόγο να νιώθει καλύτερα από ποτέ.

    Γιάννης Κούστας

    The Coustas are back. Μιλάνε ιταλικά, φλερτάρουν στην Βενετία, κι ετοιμάζονται να αφιερώσουν στους φίλους τους τρεις ημέρες μέσα στο καλοκαίρι του 2022 που θα θυμούνται όλοι μαζί χρόνια μετά. Θυμάστε το «Like a Virgin» που τραγουδούσε η Μadonna στα κανάλια της Βενετίας; Φορούσε και νυφικό. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο;

    Save the Date. Σε μια βάφτιση που δεν θα λείπουν από τον… James Bond και την Angelina Jolie, μέχρι τη Madonna, μπορεί και την Julia Roberts που περνάει αρκετό καιρό στην Ιταλία, όταν δεν έχει γυρίσματα και υποχρεώσεις. The Coustas. Coming soon to a church near you.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Γιάννης Κούστας, οι κόρες του, ο σωματοφύλακας Δήμητρα και το μπιζέλι, η νέα κυριαρχία Τσαμάζ και τι σχεδιάζει η Fraport

    O γύρος του κόσμου σε… 18 ημέρες για το ζεύγος Κούστα και το entourage του Mr Belita

    Με πόσα ζαφείρια και διαμάντια σχεδιάζουν τη «δική» τους Ελλάδα η Zoe Cassavetes και η Ιλεάνα Μακρή;



    ΣΧΟΛΙΑ