• LIFE&STYLE

    Ποιος (δεν) έλειπε από την εκδήλωση του οίκου Bulgari στο Ζάππειο;

    Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Κούστα

    Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Κούστα


    Με όλα όσα συμβαίνουν τελευταία, είχαμε καιρό να δούμε μία τόσο υπερφωτισμένη εκδήλωση. Ο οίκος Bulgari, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στην Αθήνα, σκηνοθέτησε μία βραδιά για φίλους στο περιστύλιο του Ζαππείου με επίσημο ένδυμα, και ακόμη πιο «επίσημα» και πολυτελή κοσμήματα.

    Πολιτικοί, εφοπλιστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τηλεπαρουσιάστριες, μοιράστηκαν τα φλας με εγχώρια μοντέλα και ινφλουένσερ, αλλά και μπλόγκερ, που ανέβασαν stories, φόρεσαν κοσμήματα και ρολόγια Bulgari, φωτογραφήθηκαν σόλο, με τους συντρόφους τους ή με τους οικοδεσπότες της βραδιάς.

    Ο Κώστας Καίσαρης με τη Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου και την Δούκισσα Νομικού
    Ο Κώστας Καίσαρης με τη Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου και την Δούκισσα Νομικού

    Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου μετά την James Bond εποχή. Με κοσμήματα Bulgari και λευκό πουκάμισο. Ο Jean-Christophe Babin, Group CEO του οίκου Bulgari, χαμογελαστός, σε διαφορετικές πόζες ανάλογα με το entourage. Ο Κώστας Καίσαρης, ανάμεσα στην κόρη του, Αναστασία και την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

    Η Αναστασία Καίσαρη με τον πατέρα της και την Δόμνα Μιχαηλίδου
    Η Αναστασία Καίσαρη με τον πατέρα της και την Δόμνα Μιχαηλίδου

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δειγματίζοντας το δικό του ρολόι. Και η Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου, η Δούκισσα Νομικού με δημιουργία της Celia Kritharioti και κοσμήματα -φυσικά- Βulgari, μέλη της οικογένειας Ζein, (Tamara, Rana, Riad), η Μαρίνα Βερνίκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά, η Τάμτα, η Όλγα Κεφαλογιάννη…

    Η Δούκισσα Νομικού
    Η Δούκισσα Νομικού

    Ο Γιάννης Κούστας με τη Δήμητρα Κούστα, με ασύμμετρο μαύρο φόρεμα, σκουλαρίκια και βραχιόλι, του αναγνωρίσιμου οίκου κοσμημάτων…

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Τριάντα χρόνια μετά το ξεκίνημα της συνεργασίας των κοσμηματοπωλείων Καίσαρης με τον οίκο κοσμημάτων και υψηλής ωρολογοποιίας Bulgari, πολλά έχουν αλλάξει. Εκτός από τον CEO του οίκου, στην Αθήνα βρέθηκε ειδικά για την λαμπερή βραδιά, η Jewellery Creative Director, Lucia Silvestri, μία γυναίκα που φαίνεται πόσο αγαπάει και γνωρίζει τους πολύτιμους λίθους.

    Η Τάμτα με τον Κώστα Καίσαρη
    Η Τάμτα με τον Κώστα Καίσαρη

    Ακόμη και η πρόσοψη του Ζαππείου φωτίστηκε ειδικά για το πάρτι με λάιβ εμφάνιση από την Ιταλίδα ερμηνεύτρια, Noemi. Όλοι οι καλεσμένοι έμοιαζαν να διασκεδάζουν στους ρυθμούς της πολυτέλειας, και να φωτογραφίζονται στα Instagram rooms που είχαν στηθεί αποκλειστικά για την εκδήλωση (και τα social media) στο αίθριο του Περιστύλιου.

    H Bίκυ Καγιά με τον Group CEO του οίκου Bulgari Jean Christophe Babin
    H Bίκυ Καγιά με τον Group CEO του οίκου Bulgari, Jean Christophe Babin

    Και ο Jean-Christophe Babin δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του οίκου Βulgari στην χώρα, με την οποία, έχει συνδέσει το όνομα του ο ιδρυτής του ομίλου, Σωτήρης Βούλγαρης. Αν θα πρέπει να περιμένουμε και την επένδυση ενός ξενοδοχείου Bulgari στην Ελλάδα; Γιατί όχι; Η πολυτέλεια μας πηγαίνει πολύ.

    Διαβάστε επίσης

    Μαρίνα Ραφαήλ-Βογιατζάκη: Από την Αθήνα, στη Ντόχα και τη λίστα του «Forbes 30 under 30»



    ΣΧΟΛΙΑ