• LIFE&STYLE

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Μυστικός αρραβώνας στη Βενετία;

    δημητρα μερμηγκα

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο ένα από τα γραφικά κανάλια της Βενετίας


    Μία φήμη έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο της Αθήνας. Εφοπλιστικοί κύκλοι, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα επιμένουν ότι ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η 24χρονη σύντροφός του, Δήμητρα Μέρμηγκα, αρραβωνιάστηκαν κρυφά στο πρόσφατο ταξίδι τους στην πανέμορφη Βενετία. Το ερωτευμένο ζευγάρι, ταξίδεψε στην Πόλη των Δόγηδων για να γιορτάσει τα γενέθλια του εφοπλιστή και να ξαναζήσει όμορφες στιγμές στο μέρος όπου άνθισε ο έρωτάς τους.

    Ο Γιάννης Κούστας και η σύντροφός του Δήμητρα Μέρμηγκα σε ένα από τα ταξίδια τους
    Ο Γιάννης Κούστας και η σύντροφός του Δήμητρα Μέρμηγκα σε ένα από τα ταξίδια τους

    Όπως έγραψε πρώτο το mononews.gr, το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε κατόπιν παρότρυνσης της 24χρονης Δήμητρας, που ήθελε να γιορτάσουν οι δυο τους τα γενέθλια του κ. Κούστα, μόνοι τους, ήσυχα και ρομαντικά. Ο κ. Κούστας, όπως κάθε χρόνο αλλά φέτος ακόμη περισσότερο, ήθελε να πραγματοποιήσει ένα μεγαλοπρεπές πάρτι για τα 60ά του γενέθλια, με όλους του τους φίλους και τους γνωστούς του να δίνουν το παρόν. Ο κ. Κούστας έχει αφήσει εποχή με τα καλέσματα που πραγματοποιεί κάθε χρόνο για τον εορτασμό των γενεθλίων του, με πάρτι είτε σε δημοφιλή στέκια και ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων είτε πάνω στη θαλαμηγό του “Drad” (πρώην Aifos). Η όμορφη Δήμητρα, όμως, από την αρχή του δεσμού τους, γνώριζε πολύ καλά ότι δεν χαίρει της πλήρους αποδοχής του περιβάλλοντος του εφοπλιστή της Danaos Shipping, καθώς πολλοί από τους φίλους του ανήκουν και στο περιβάλλον της πρώην συζύγου του, Σοφίας, με την οποία οι σχέσεις τους είναι σε οριακό σημείο εδώ και τέσσερα χρόνια.

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει μια βόλτα με γόνδολα μαζί με το σύντροφό της στα γραφικά κανάλια της Βενετίας. Στη φωτογραφία φοράει το μπλουζάκι που την ενέπνευσε να σχολιάσει ότι "η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία"
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει μια βόλτα με γόνδολα μαζί με το σύντροφό της στα γραφικά κανάλια της Βενετίας. Στη φωτογραφία φοράει το μπλουζάκι που την ενέπνευσε να σχολιάσει ότι “η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία”

    Επομένως, ένα πάρτι με καλεσμένους όλο τον κύκλο του εφοπλιστή θα ήταν και ευκαιρία να σχηματιστούν πηγαδάκια και να ειπωθούν σχόλια, διόλου κολακευτικά, με κύριο αποδέκτη τη νεαρή Δήμητρα, η οποία, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, δε θα μπορούσε να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Ούτε και θα έμπαινε βεβαίως στη διαδικασία να δίνει εξηγήσεις επί εξηγήσεων με σκοπό να αποδείξει το αυτονόητο, ότι η αγάπη της για τον σύντροφό της είναι δυνατή και προπάντων ειλικρινής.

    Έτσι, λοιπόν, έχοντας λάβει υπ’ όψιν του όλες αυτές τις παραμέτρους, ο κ. Κούστας συμφώνησε στα σχέδια της νεαρής Δήμητρας και οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στη γειτονική Ιταλία. Το ταξίδι τους αυτό περιελάμβανε στάσεις σε Ρώμη και Μιλάνο, με τελευταίο σταθμό αυτόν της Βενετίας, της πιο γοητευτικής ίσως πόλης του ιταλικού βορρά.

    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στον καναπέ του αντρικού τμήματος του οίκου μόδας στο Μιλάνο, όπου ψώνιζε ο σύντροφός της, Γιάννης Κούστας
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στον καναπέ του αντρικού τμήματος του οίκου μόδας στο Μιλάνο, όπου ψώνιζε ο σύντροφός της, Γιάννης Κούστας

    Η Βενετία είναι μια πόλη η οποία εμπνέει ερωτισμό στους επισκέπτες της. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που την επιλέγουν με σκοπό να ερωτευτούν κιόλας! Έτσι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του κ. Κούστα και της όμορφης Δήμητρας. Η Βενετία ήταν η πόλη στην οποία ο έρωτάς τους πήρε σάρκα και οστά πριν από ένα χρόνο ακριβώς, με φόντο το πιο ρομαντικό σκηνικό που υπάρχει στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η βραδινή τους έξοδος στο ιστορικό Harry’s Bar – το μπαρ από το οποίο έχουν περάσει θαμώνες όπως ο Ernest Hemingway και ο Αριστοτέλης Ωνάσης – στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει μια μεγάλη και δυνατή ιστορία αγάπης, η οποία γεφύρωσε όποια διαφορά θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο, όπως ο παράγοντας της ηλικίας. Όταν, όμως, έχουμε να κάνουμε με ειλικρινή συναισθήματα, καμία ηλικία και καμία διαφορά δεν μπορούν να τα νικήσουν.

    Όπως αποκαλύπτουν έγκυρες πηγές αποκλειστικά στο mononews.gr, το πρόσφατο αυτό ταξίδι του ζευγαριού στην Πόλη των Δόγηδων, σφραγίστηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μυστικά, μακριά από όλους και από όλα και κυρίως μακριά από οποιοδήποτε σχόλιο θα μπορούσε να χαλάσει τη διάθεσή τους. Είναι, δε, σίγουρο πως δε θα αργήσει να έρθει και η στιγμή που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει.

    Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές
    Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

    Το πιο σημαντικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η δικαστική διαμάχη του 60χρονου εφοπλιστή με την πρώην του σύζυγο, Σοφία, με την οποία εδώ και τέσσερα χρόνια επισκέπτονται διαρκώς τις αίθουσες των δικαστηρίων, ανταλλάσσοντας αγωγές και μηνύσεις με αντικείμενο διαμάχης το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Όταν ξεπεραστεί αυτό, τότε ο κ. Κούστας και η γοητευτική Δήμητρα θα μπορέσουν να προχωρήσουν παρακάτω ανενόχλητοι και να σχεδιάσουν το γάμο τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giannis-koustas-dimitra-mermigka-romantiki-apodrasi-gia-dio-stin-italia-gia-ta-genethlia-tou-efoplisti/49512

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/apo-to-harrys-bar-xekinise-o-megalos-erotas-kousta-dimitras-apoklistika-sto-mononewsgr/47911

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ