• Rumours...

    Το γεύμα της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, η γιορτή της Άννας Αγγελικούση, το bazaar της Ελπίδας και το δείπνο της Κατερίνας Λαναρά

    Βίκυ Παλαιολόγου

    Βίκυ Παλαιολόγου


    Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα και οι κοινωνικές εκδηλώσεις δίνουν και παίρνουν.

    Γεύμα για 100 κυρίες στο Παλαιό Ψυχικό

    Τα Παλαιά Ανάκτορα της Βασίλισσας Φρειδερίκης, στην οδό Διαμαντίδου στο Παλαιό Ψυχικό,  τα οποία έχει αποκτήσει η οικογένεια Χατζηιωάννου και των οποίων η αναπαλαίωση είχε ξεκινήσει όταν ζούσαν ακόμη ο Λουκάς και η Νέδη Χατζηιωάννου, οι γονείς του Πόλυ, της Κλέλιας και του Στέλιου, μετά από άπειρες δικαστικές περιπέτειες τελείωσε και άνοιξαν τις πόρτες τους επισήμως.

    Με ένα μεσημεριανό γεύμα για εκατό κυρίες, το μεσημέρι της Τρίτης, η σύζυγος του Πόλυ, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, εγκαινίασε το Πρώην Ανάκτορο, το στολίδι του Παλαιού Ψυχικού.

    Ένα γεύμα που κράτησε μέχρι αργά, αφού οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να «τα πουν», αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις εορτές και να ενημερώσουν η μία την άλλη για το πώς θα περάσουν τις Γιορτινές Μέρες.

    Ανάμεσά τους η Σήλια Κριθαριώτη, στενή φίλη της οικοδέσποινας, η Ντόρα Πάλλη, η Μαίρη Παναγιωτίδη, η Πηνελόπη Μαυρη, η Βέτα Στεφανίδου Τσουκαλά, η Μαρία Διαμαντίδη και, βέβαια, η Κλέλια Χατζηιωάννου, αδελφή του Πολυ Χατζηιωάννου.

    Εντύπωση έκανε η κομψή εμφάνιση της Δήμητρας Κούστα, άρτι αφιχθείσας από την Αμερική, με μαύρο τοπ και σακάκι τουίντ σε αποχρώσεις μαύρο και ροζ που συνόδευε με μπότες high thigh και ένα πανέμορφο σωτουάρ τυλιγμένο δύο φορές στο λαιμό, δημιουργία της Αναστασίας Καίσαρη με φίνες λευκές και μαύρες πέτρες και λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

    Τα μάτια όλων τράβηξαν και οι σούπερ μοντέρνες μπότες της Χάλα Χούρι που ήταν στολισμένες με φτερά.

    Η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ανάμεσα στην Κλέλια Χατζηιωάννου και τη Μαρία Διαμαντίδη
    Η οικοδέσποινα Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ανάμεσα στην Κλέλια Χατζηιωάννου και τη Μαρία Διαμαντίδη

     

    Μια άποψη του άψογα στολισμένου τραπεζιού
    Μια άποψη του άψογα στολισμένου τραπεζιού

     

    Άποψη του άψογα στολισμένου τραπεζιού
    Άποψη του άψογα στολισμένου τραπεζιού

     

    Η Δήμητρα Κούστα εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της
    Η Δήμητρα Κούστα εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της

     

    Η Δήμητρα Κούστα εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της
    Η Δήμητρα Κούστα εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της

     

    Ένα κοντινό πλάνο του sautoir που φορούσε στο λαιμό της η Δήμητρα Κούστα
    Ένα κοντινό πλάνο του sautoir που φορούσε στο λαιμό της η Δήμητρα Κούστα

     

    Ονομαστική γιορτή για την ισχυρά κυρία της ελληνικής ναυτιλίας

    Η ισχυρά κυρία της ελληνικής ναυτιλίας κάλεσε σε μεσημεριανό γεύμα φίλους και συγγενείς για να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή.

    Κυριακή μεσημέρι στο άψογα στολισμένο με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση BeefBar της Βουλιαγμένης, μέσα στο συγκρότημα του Αστέρα – Four Seasons, και με έναν ηλιόλουστο καιρό του Δεκεμβρίου, η Άννα Αγγελικούση υποδέχθηκε τους καλεσμένους της που έσπευσαν να της ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά.

    Η οικοδέσποινα έβαλε στην άκρη για λίγες ώρες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να αφοσιωθεί στους καλεσμένους της, στα παιδιά της και στα εγγόνια της.

    Το εξαιρετικό μενού τιμήθηκε δεόντως από τους καλεσμένους, ενώ η ωραία μουσική του  dj βοήθησε να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα ακόμα περισσότερο για να αναλάβει στη συνέχεια το κομμάτι της μουσικής ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του που ανέβασε το θερμόμετρο του κεφιού.

    Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Κώστας και  η Χριστιάννα Καίσαρη, το ζεύγος Χρύσα και Παύλος Κανελλόπουλος, το ζεύγος Ρόζμαρυ και Πόλυ Χατζηιωάννου, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαβλίρη, ο Νίκος και η Μάυρα Τσαβλίρη, η Σούλα Μαρινάκη, το ζεύγος Σταφυλοπάτη κ.ά.

    Η εορτάζουσα Αννα Αγγελικούση

    Άντζελα Βαγιωνή
    Αγγελική Τσίγκα
    Αγγελική Τσίγκα

     

    Το χριστουγεννιάτικο bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ

    Η μεγάλη αγκαλιά πού άνοιξε για μια ακόμα φορά η ελληνική κοινωνία στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ, στέλνει το πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το όραμα της Ιδρύτριας του Σωματείου Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

    Συγκινητικά μεγάλη ήταν η προσέλευση κόσμου που έσπευσε να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο και τις δύο μέρες που διήρκεσε το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου ΕΛΠΊΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο στο ξενοδοχείο ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ στην Κηφισιά.

    Το γούρι του Συλλόγου για το 2024 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

    Πρόκειται για μια αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα (‘Northern Star’) που συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αλληλεγγύης.

    Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από το κοσμηματοπωλείο ‘SERKOS’.  Όλα τα έσοδα από την πώληση του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

    Η έναρξη του φετινού μπαζάρ έγινε με τις παιδικές φωνές της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών, μέλη του ELPIDA Junior, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

     

    Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Τσαγκά-Κεφαλογιάννη, Μάνια Ντέλλου, Τζωρτζίνα Ελληνα, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Ειρήνη Δανελιάν, Αλίνα Μινέττα, Νάσια Θανοπούλου, Χρυσή Βαρδινογιάννη
    Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Τσαγκά-Κεφαλογιάννη, Μάνια Ντέλλου, Τζωρτζίνα Ελληνα, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Ειρήνη Δανελιάν, Αλίνα Μινέττα, Νάσια Θανοπούλου, Χρυσή Βαρδινογιάννη

     

    Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Ινώ Κωνσταντοπούλου με στελέχη και εθελοντές του Συλλόγου
    Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Ινώ Κωνσταντοπούλου με στελέχη και εθελοντές του Συλλόγου

     

    Λώρα Τσουκαλά, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

     

     

    Η Ελλη Ιωάννου με την κόρη της

     

    Αλίνα Μινέττα, Αθανασία Μαρινάκη

     

    Τόνια Βασιλοπούλου, Έμιλυ Βαφεια, Ειρήνη Δανελιάν

     

    Νάσια Θανοπούλου, Λάουρα Λαλαούνη

     

    Ισμήνη Παναγιωτίδη, Σία Κολλάκη
    Ισμήνη Παναγιωτίδη, Σία Κολλάκη

     

    Δείπνο για φίλους από την Κατερίνα Λαναρά που γύρισε στην Αθήνα για τις γιορτές

    Άρτι αφιχθείσα από το Μονακό όπου μένει μόνιμα, η Κατερίνα Λαναρά κάλεσε φίλους και φίλες που κατέφθασαν μαζί με τα παιδιά τους αφου ήταν και τα δικά της παιδιά στο κηφισιώτικο 21 για ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο δείπνο.

    Ένα φίνο μενού με ριζότο καραβίδες και black cod που τιμήθηκαν δεόντως από τους καλεσμένους που ειχαν διασκορπισθεί στις διάφορες ροτόντες με τα δικά τους πηγαδάκια.

    Ξεχώρισε η Γιάννα Αγγελοπούλου με αστραφτερό ρούχο πού ήταν στις ομορφιές της, όπως επίσης και η Αννούσκα Swarovski-Ραφαήλ, η Χριστίνα Μήτση κομψή όπως πάντα.

    Ηταν ακόμη εκεί ο υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τη σύζυγό του τιμώντας την ξαδέλφη του, η Λένια Κριθαριώτη, αδελφή της Σήλιας Κριθαριώτη που ήταν επίσης εκεί μαζί με τον Νίκο Τσάκο, η Ρόζμαρι και ο Πόλυς Χατζηιωάννου, η Χάλα Χούρι, η Ιβα Πάστρα και, βέβαια, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα.

    Η οικοδέσποινα Κατερίνα Λαναρά με την Πηνελόπη Μαυτη και την Χριστίνα Μήτση
    Η οικοδέσποινα Κατερίνα Λαναρά με την Πηνελόπη Λιγνού – Μαυρή και την Χριστίνα Μήτση



    ΣΧΟΛΙΑ