• LIFE&STYLE

    Γεύματα υγιεινής διατροφής Μπάρμπα Στάθη!

    • NewsRoom


    Ο Μπάρμπα Στάθης, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, ανέπτυξε σε συνεργασία με γιατρούς-διατροφολόγους του νοσοκομείου Υγεία τη νέα καινοτόμο σειρά έτοιμων γευμάτων, Γεύση & Υγεία.

    Η σειρά αποτελείται από 5 νέα, έτοιμα γεύματα ψυγείου, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και αλάτι, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που κάνουν διατροφή για σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση, πάντα με την καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού. Τα γεύματα Γεύση & Υγεία είναι επίσης ιδανικά για όσους θέλουν να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή, χωρίς συμβιβασμό στη γεύση.

    Τις συνταγές της σειράς, σε συνεργασία με τους ειδικούς γιατρούς, έχει επιμεληθεί chef του ομίλου επιλέγοντας γεύσεις από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα όπως μπριάμ, μπάμιες λαδερές με κοτόπουλο και φασολάκια λαδερά με λιαστή ντομάτα & πατάτα αλλά και πιο ξεχωριστές γεύσεις όπως πέννες ολικής άλεσης με σπανάκι & ανθότυρο και σολομό με ψητά λαχανικά. Τα γεύματα δεν χρειάζονται καμία προεργασία ή προσθήκη υλικού, είναι έτοιμα σε 4’ σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε 20’ σε συμβατικό φούρνο. Διατηρούνται στο ψυγείο, πάντα με την εγγύηση ποιότητας Μπάρμπα Στάθη!



    ΣΧΟΛΙΑ