• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Ιωάννα Τούνη

    • NewsRoom
    Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

    Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου


    Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ιωάννα Τούνη.

    Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια στους περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram.

    Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έγινε μητέρα την Κυριακή, όταν και μπήκε στο μαιευτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι.

    Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

    Στο Story της στο Instagram, η ίδια αναφέρει: «Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και άπειρα μηνύματα, αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω».

    Και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους: «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα/ στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα.

    Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση».

    Σημειώνεται ότι πριν μερικές εβδομάδες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ γιόρτασαν τον επικείμενο ερχομό του γιου τους με ένα baby shower.

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε σε Instagram Story της:

    ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

    Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του:

    Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

    Με μια φωτογραφία ενός θετικού τεστ εγκυμοσύνης ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο την εγκυμοσύνη της, η Ιωάννα Τούνη.

    Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

    Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ.

    Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν ”φύγουν” από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά ”έφυγε” από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: ”μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!”.

    Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

    Ιωάννα Τούνη
    Ιωάννα Τούνη

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη.

    Μάλιστα, είχε ανεβάσει το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε. Οι δυο τους είχαν κάνει ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι.

    Διαβάστε επίσης:

    Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση και η αναφορά στη μητέρα της



    ΣΧΟΛΙΑ