• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση και η αναφορά στη μητέρα της

    • NewsRoom
    Ιωάννα Τούνη

    Ιωάννα Τούνη


    Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει η Ιωάννα Τούνη.

    Την αποκάλυψη, που προκάλεσε έκπληξη σε όλους, έκανε η ίδια, με μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να κρατάει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα.

    Η συγκεκριμένη λήψη, που τραβήχτηκε απ’ όταν και έμαθε ότι είναι έγκυος, έγινε πριν από 3 μήνες, εξηγεί η γνωστή influencer με τους σχεδόν 1 εκατομμύρια followers στο Instagram.

    Τη φωτογραφία συνοδεύει ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο αναφέρεται στην επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αλλά και στην απώλεια της μητέρας της πριν από μερικό καιρό.

    Τι γράφει:

    «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

    Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

    Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ. Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά ‘έφυγε’ από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: ‘μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!’.

    Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο διατηρεί σχέση τον τελευταίο χρόνο, δεν έχει σχολιάσει δημόσια κάτι για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

    Στο μεταξύ, το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, χωρίς, ωστόσο, να το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει καμία από τις δύο πλευρές.

    Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης:

    Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου
    Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

    Διαβάστε επίσης:

    Παντρεύτηκαν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

    Ιωάννα Τούνη: Τι απάντησε στους επικριτές της για τους Παξούς – Ας τα κλείσουμε όλα να κάτσουμε σπίτι μας κάτω από το κλιματιστικό

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ