• LIFE&STYLE

    Γαμπρός ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – Παντρεύτηκε στη Ρώμη, όλες οι λεπτομέρειες – Ποια είναι η σύζυγός του

    Η φωτογραφία του γάμου που ανάρτησε στο Instagram ο Μ. Βαρβιτσιώτης

    Η φωτογραφία του γάμου που ανάρτησε στο Instagram ο Μ. Βαρβιτσιώτης


    «Η Ρώμη έπεσε». Ένας από τους πιο γνωστούς εργένηδες και περιζήτητους γαμπρούς του ελληνικού κοινοβουλίου – και όχι μόνο – πήρε τη μεγάλη απόφαση και πέρασε από σήμερα στο club των παντρεμένων.

    Ο λόγος για τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος παντρεύτηκε το απόγευμα την εκλεκτή της καρδιάς του Κέλλυ Δρίτσα σε πολύ κλειστό κύκλο στη Ρώμη, γνωστή και ως αιώνια πόλη και ως ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης.

    Σήμερα γάμος γίνεται

    Το παρών στη γαμήλια τελετή έδωσαν τα αδέλφια του Υπουργού Κωνσταντίνος, Ελένη, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα, ελάχιστοι στενοί φίλοι και οι κουμπάροι του κ. Βαρβιτσιώτη Αγγελική Σαράτση και Γιάννης Ρέτσος, με τους οποίους διατηρεί σχέσεις από την παιδική ηλικία.

    Ο πατέρας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης δεν κατάφερε να παρευρίσκεται στη χαρά του παιδιού του λόγω της προχωρημένης ηλικίας του και παρέμεινε στην Αθήνα. Το ίδιο και οι γονείς της νύφης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mononews.

    «Μας αιφνιδίασε όλους», λένε χαριτολογώντας στενοί του συνεργάτες, που δεν είχαν ιδέα ότι θα παντρευτεί, αλλά μοιράζονται τη χαρά του, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι μαζί του εδώ και πάρα πολλά χρόνια και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

    Φωτογραφία από τη Ρώμη ανέβασε στα social media ο μικρότερος αδελφός του Κωνσταντίνος, που μαζί με την αδελφή τους Ελένη ποζάρουν χαμογελαστοί στην πολυφωτογραφημένη ιστορική Piazza di Spagna, πόλο έλξης εκατομμυρίων τουριστών.

    Τα δέλφια του αν. Υπουργού Κωνσταντίνος και Ελένη στην Piazza di Spagna

    Χθες έγινε το prewedding πάρτι σε ένα palazzo, που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι απόλαυσαν υπέροχο φαγητό και ποτά, συνοδεία μουσικής.

    Μια όμορφη σχέση

    Η σχέση του ζευγαριού μετράει αρκετά χρόνια, πάνω από πέντε. Τελευταία «επίσημη» εμφάνισή τους στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου, όπου είχαν παρακολουθήσει συναυλία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

    Το ζευγάρι στο Ηρώδειο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
    Το ζευγάρι στο Ηρώδειο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

    Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σχέσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που συχνά γίνονταν πρωτοσέλιδα στον Τύπο, στις κοσμικές στήλες, η σχέση του με την Κέλλυ Δρίτσα πέρασε από άλλα μονοπάτια. Κάτι που ίσως σηματοδοτούσε ότι θα είχε άλλη εξέλιξη. Όπερ και εγένετο.

    Η Κέλλυ Δρίτσα λατρεύει τα Ακίτα

    Παρόλο που δεν απέχουν από τα κοινωνικά δρώμενα και εμφανίζονται κανονικά ως ζευγάρι, φροντίζουν πάντα να περνούν περισσότερο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας αυστηρά προσωπικές στιγμές.

    Όσοι ξέρουν καλά τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, λένε ότι είναι πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλάι της συζύγου του, με την οποία μοιράζεται πολλά κοινά, όπως η αγάπη τους για τα ταξίδια – τόσο στο εξωτερικό, όσο και στα ελληνικά νησιά – και για τη θάλασσα.

    Η σύζυγος του Μ. Βαρβιτσιώτη “δαμάζει” τα κύματα

    Ποια είναι η Κέλλυ Δρίτσα

    Ποια είναι, όμως, η γυναίκα, που έκλεψε την καρδιά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη; Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος και έχει πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Έχει δική της εταιρεία. Λατρεύει τα σκυλιά, ειδικά τα ράτσας Ακίτα, και ενδιαφέρεται έμπρακτα για τα αδέσποτα, κάτι που μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media.

    Η Κέλλυ Δρίτσα λατρεύει τα Ακίτα

    Επίσης αγαπά τα θαλάσσια σπορ, στα οποία επιδίδεται με κάθε ευκαιρία και τα οποία την κρατάνε σε – ομολογουμένως – εξαιρετική φόρμα.

    Όσοι την ξέρουν, κάνουν λόγο για έναν πολύ γλυκό, ζεστό και διαχυτικό άνθρωπο.

    Το μυστικό σχέδιο για τον γάμο της χρονιάς

    Όπως αναφέραμε και παραπάνω, κανείς από τους στενούς συνεργάτες του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δεν γνώριζε τα σχέδιά του για τον γάμο. Τα καλά νέα κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή νωρίς το μεσημέρι και όλοι έλεγαν «μα, καλά, πώς δεν καταλάβαμε τίποτα;».

    Βλέπετε ο γαμπρός είχε στήσει την «ιερή αποστολή» του πολύ προσεκτικά, ακριβώς για να μην διαρρεύσει κάτι. Και συνδύασε το επαγγελματικό του ταξίδι με τον γάμο του.

    Από χθες, εξάλλου, βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, καθώς είχε προγραμματισμένη συνάντηση με το νέο Ιταλό ομόλογό του Raffael Fitto. Λίγες ώρες αργότερα έλαβε σε ειδική τελετή στο Βατικανό, την υψηλή διάκριση του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας, μια ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική στιγμή για τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ.

    Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν από τη γαμήλια τελετή, είχε και συνάντηση γνωριμίας με τον Γενικό Βικάριο της πόλεως του Βατικανού, Καρδινάλιο Mauro Gambetti.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα το ζευγάρι θα οργανώσει ένα μεγάλο κάλεσμα – πάρτι για όλους όσοι δεν ήταν παρόντες στη χαρά του.

    Εμείς να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στο αγαπημένο ζευγάρι. Βίον ανθόσπαρτον…



    ΣΧΟΛΙΑ