• LIFE&STYLE

    Game of Love: Τι είδαμε στην πρεμιέρα του νέου ερωτικού reality show του ΑΝΤ1 (video)


    Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου ριάλιτι αγάπης, Game of Love, προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στον ΑΝΤ1. Στην αρχή, ο παρουσιαστής, Χάρης Χριστόπουλος έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο, προσεγγίζοντας με αλεξίπτωτο πλαγιάς το υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κάντια Ναυπλίου, που φιλοξενεί το νέο ερωτικό reality show. Έπειτα, σύστησε στους τηλεθεατές τους παίκτες, εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

    https://youtu.be/_UQYevUbnvA

    Στο τηλεπαιχνίδι βρίσκονται 4 ζευγάρια και 6 singles. Τα ζευγάρια είναι ο Παναγιώτης με την Στέλλα, ο Δημήτρης με την Αγγελική, ο Γιάννης και η Μικαέλα και ο Παναγιώτης με την Στεφανία. Ενώ οι singles είναι η Άννυ, ο Σωτήρης, η Νάνσυ, ο Βασίλης, η Μαρίνα και ο Μάνος.

    Βέβαια, το ενδιαφέρον αυτού του show βρίσκεται στους κανόνες του, αφού ο μόνος τρόπος για να κερδίσει κάποιο ζευγάρι τα 30.000 ευρώ είναι να καταφέρει να κρατήσει την σχέση του για 33 μέρες κρυφή από τους υπόλοιπους.

    Βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι singles θα κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν τα ζευγάρια. Από την άλλη πλευρά, τα ζευγάρια θα πρέπει να μην μαρτυρήσουν τίποτα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να αναγκαστούν να επιλέγουν άλλους παίκτες στις καθημερινές τους δοκιμασίες.

    Όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο «παιχνίδι σχέσεων», αν και σε κάποιους η ζήλια για τους συντρόφους τους διαγράφεται στα μάτια τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρία κουρέματα που κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 8 Μαΐου)



    ΣΧΟΛΙΑ