• LIFE&STYLE

    Free the Nipple και το εννοεί η Kendall Jenner με see through φόρεμα


    Η Kendall Jenner, η δεύτερη μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian – Jenner, μας έχει συνηθίσει σε κάποιες πολύ chic εμφανίσεις και σε κάποιες λίγο πιο αποκαλυπτικές. Το επιτυχημένο μοντέλο και επιχειρηματίας – έχει τη δική της σειρά αξεσουάρ μαζί με την αδερφή της Kylie – εθεάθη για ακόμα μια φορά να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς σουτιέν. Υπέρμαχος του κινήματος Free the Nipple, η Kendall έχει απαθανατιστεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό, με το στήθος της σε κοινή θέα. Βέβαια, το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά άβολα την κάνει να νιώθει.

    Το 20χρονο μοντέλο, αυτή τη φορά,  επέλεξε ένα midi φόρεμα στο χρώμα του δέρματος και με μια πρώτη ματιά φαινόταν σχεδόν γυμνό. Μάλιστα, το  συγκεκριμένο φόρεμα ήταν see through σε όλο το μήκος του και όχι μόνο στην περιοχή του στήθους, συνεπώς δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία των περαστικών και των πελατών του εστιατορίου The Villa, στο οποίο είχε πάει για φαγητό.

    Εάν εξαιρέσει κανείς την τάση επιδειξιομανίας του μοντέλου, η εμφάνισή της αυτή ήταν casual και χαλαρή. Το πολυσυζητημένο φόρεμα είχε συνδυαστεί άψογα με μπεζ sneakers και Louis Vuitton τσάντα, αξίας 1.000$. Η Kendall, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των Kardashian είναι διακριτική και δεν προκαλεί συχνά με την παρουσία και τις δηλώσεις της. Το ενδιαφέρον, όμως, κίνησαν οι τελευταίες της αναφορές στο κίνημα Free the Nipple, το οποίο έμπρακτα υποστηρίζει. Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της χωρίς εσώρουχο, απάντησε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα οι εμφανίσεις μου χωρίς σουτιέν. Εγώ το βρίσκω cool και ειλικρινά δεν με νοιάζει. Είναι sexy και άνετο να κυκλοφορώ έτσι. Επίσης, μπορώ να δείχνω το σκουλαρίκι που έχω στο στήθος μου.”

    Kendall-Jenner (3) Kendall-Jenner (2) Kendall-Jenner (1) Kendall-Jenner

    Kendall-Jenner (4) Kendall-Jenner (5)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/bolta-sti-nea-iorki-apokaliptiko-see-apo-ti-mikri-aderfi-ton-kardashian-pics/55364

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/kim-kardashian-megistanes-ta-45-ekat-dolaria-ke-exofillo-sto-forbes/60467



    ΣΧΟΛΙΑ