• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε παραμονή Χριστουγέννων

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου

    Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου


    Μαζί με τον πρώην σύντροφό της και εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη πέρασε την παραμονή των Χριστουγέννων, η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

    Με αφορμή το δώρο που κέρδισε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στον ημιτελικό του Just the 2 of Us (J2US) στο Instagram, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ.

    Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό του J2US ο γνωστός εφοπλιστής ήταν ένας από τους 10 νικητές του διαγωνισμού που διεξήχθη μέσω Instagram, έπειτα από κλήρωση.

    Τα δώρα δόθηκαν μέσω Instagram και η επιλογή των νικητών έγινε μέσα από ειδική εφαρμογή, ζωντανά στον «αέρα» του σόου.

    Το γεγονός άφησε άφωνο τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος είναι στενός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου και δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

    «Ο Φίλιππος της Κατερίνας κέρδισε. Δεν υπάρχει καλέ! Φίλιππος Τσαγκρίδης, μια ισιωτική για την KatKen», αναφώνησε ο παρουσιαστής του σόου.

    Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο γεγονός μέσα από την εκπομπή της, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι βρισκόταν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε κοινό κάλεσμα που είχαν.

    «Αρχικά να σας πω ότι αυτά βγαίνουν από το application. Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Νίκο, μιλάνε συνέχεια, οπότε ο Νίκος ανεβάζει τη φωτογραφία με το μωρό. Έτυχε και ήμασταν μαζί, έτυχε είπα, μου λέει ”Ωραία φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος” και κάνει like χωρίς να καταλάβει ότι ήταν διαγωνισμός.

    Την επόμενη μέρα πήρε ο Φίλιππος τηλέφωνο τον Νίκο και τον ρώτησε που είναι η πρέσα μαλλιών. Την προηγούμενη μέρα ήμασταν σε ένα κάλεσμα μαζί, αυτό. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Καινούργιου: Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι και με ήθελε πολύ



    ΣΧΟΛΙΑ