• LIFE&STYLE

    Τσιμτσιλή για Μπάρκα: Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου - Δανάη Μπάρκα

    Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα


    Αρνητικά σχόλια δέχεται η Δανάη Μπάρκα, μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό.

    Ο ντόρος έγινε εξαιτίας της φιλίας που συνέδεε τη Δανάη Μπάρκα με την πρώην σύντροφο του εφοπλιστή, Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της Super Katerina είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της ότι «η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο».

    Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε:

    «Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα.

    Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο.

    Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε.

    Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους.

    Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται».

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και είχαν βγει οι φήμες που ήθελαν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα να έχουν έρθει πιο κοντά, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής της:

    «Επειδή βγήκαν κάτι φημολογίες… Εννοείται πως αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα και νομίζω ότι τα παιδιά μια χαρά έκαναν παρέα. Συμπαθιόντουσαν.

    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν… Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, φαντάζομαι. Ή ο Φίλιππος… προς Θεού. Γνωρίστηκαν από εμένα, αυτό. Και κάνουν παρέα. Μέχρι εκεί. Τώρα μετά όλα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, παιδιά… Τι να σας πω…»

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο «ζεν πρεμιέ» εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου διαχειρίζεται οκτώ πλοία και μία παραδοσιακή ταβέρνα στο Κουκάκι!

    Κατερίνα Καινούργιου: «Ψυχραιμία» – Η πρώτη αντίδραση για Μπάρκα-Τσαγκρίδη

    Δανάη Μπάρκα: Η έμμεση απάντηση σε όσους σχολιάζουν τα φιλιά με τον πρώην της Καινούργιου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ