• LIFE&STYLE

    Φεύγετε για διακοπές του Πάσχα; 5 ρούχα που πρέπει να πάρετε μαζί σας


    Αν σκοπεύετε να περάσετε το Πάσχα κάπου αλλού, τότε θα πρέπει να έχετε μαζί σας κάποια απαραίτητα ρούχα που θα σας βγάλουν απ’ τη δύσκολη θέση. Έτσι κι αλλιώς η βαλίτσα μας θα πρέπει να περιέχει περιορισμένα πράγματα, οπότε κάντε σωστές επιλογές. Δείτε παρακάτω:

    1. Ένα τζιν παντελόνι

    Είναι απλό και ταιριάζει με όλα! Μπορείτε να το φορέσετε για ένα casual ντύσιμο ή για μια πιο καλή εμφάνιση. Ταιριάζει με όλων των ειδών τα παπούτσια και θα σας βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση.

    2. Ένα δερμάτινο σακάκι

    Τα βράδια έχει ακόμη ψύχρα, οπότε ένα δερμάτινο σακάκι είναι απαραίτητο. Είναι ό,τι πρέπει για τον καιρό τώρα, αφού ο βαρύς χειμώνας έχει φύγει και η άνοιξη μας έχει ήδη καλωσορίσει.

    δερμάτινο

    3. Ένα μίντι φόρεμα

    Το φόρεμα θα σας χρησιμεύσει στις βραδινές σας εξόδους και θα σας βγάλει από το πρόβλημα του να συνδυάσετε κάποια κομμάτια μεταξύ τους. Βέβαια, δεν μιλάμε για κάποια οσκαρική τουαλέτα!

    4. Ένα άσπρο πουκάμισο

    Ο καιρός το επιτρέπει και το χρώμα είναι απόλυτα ταιριαστό με την άνοιξη. Πάρτε μαζί σας ένα χαλαρό άσπρο πουκάμισο και θα είστε η πιο αέρινη ύπαρξη των διακοπών.

    άσπρο πουκάμισο

    5. Ένα ζευγάρι σνίκερς

    Για τις βόλτες, για το περπάτημα, για τον καφέ σας. Ένα ζευγάρι άσπρα, μπεζ ή απαλό ροζ σνίκερς μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού αυτή την εποχή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 10 εσπαντρίγιες – όνειρο για την άνοιξη!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Cinema streetwear: Όταν το cinema γίνεται μόδα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο καιρός την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα



    ΣΧΟΛΙΑ