ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από απουσία δύο εβδομάδων κι ενώ η Φαίη Σκορδά ξεπέρασε ανώδυνα την περιπέτειά της με τον κορoνοϊό, επέστρεψε δυναμικά στην εργασία της.
«Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες, γιατί έτσι ήταν το σωστό, Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς πρωτόγνωρη.
Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες γιατί αισθανόμουν ότι ήταν πολλές οι ερωτήσεις αλλά ήταν για μένα μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.
Η Φαίη Σκορδά τόνισε στη συνέχεια: «Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο».
Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η παρουσιάστρια:
https://www.youtube.com/watch?v=VouwqHmWPFo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επίσημη θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το περιστατικό στη Χίο με τους 15 νεκρούς
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Alpha Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Μotor Oil, Πλαστικά Θράκης
- UBS: Κέρδη πάνω από τις εκτιμήσεις και επαναγορά μετοχών ύψους $3 δισ.
- Πώς μια ολλανδική εταιρεία αλλάζει το παιχνίδι του scouting
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.