• LIFE&STYLE

    Εξομολόγηση-σοκ : To sex με τον γιο μου είναι συγκλονιστικό, θέλω το παιδί του

    • NewsRoom


    Ο Ben Ford, ο οποίος εγκατέλειψε τη σύζυγό του όταν συνάντησε τη μητέρα του Kim West μετά από 30 χρόνια, υποστηρίζει το να είναι ζευγάρι με την μητέρα του δεν είναι αιμομιξία. Η  μητέρα η οποία ξανασυναντήθηκε  με τον γιο της που έδωσε για υιοθεσία πριν από 30 χρόνια, λέει τώρα ότι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους  –  προσπαθούν  να κάνουν ένα μωρό μαζί και πιστεύουν ότι είναι «γραφτό να γίνει». Το ζευγάρι, λέει ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι «απίστευτη» και σχεδιάζουν να παντρευτούν, επιμένουν ότι η σχέση τους δεν είναι αιμομιξία.

    split-Top
    Αντ ‘αυτού ισχυρίζονται ότι είναι «Γενετική σεξουαλική έλξη», ένας όρος που χρησιμοποιείται για τους συγγενείς που νιώθουν σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον όταν γνωρίζονται ως ενήλικες πλέον. Οι δυο τους συναντήθηκαν όταν ο Ben Ford, έστειλε στη μητέρα του ένα γράμμα από το πουθενά.
    Δύο χρόνια πριν ο Μπεν είχε παντρευτεί τη σύζυγό του Victoria, την οποίο αργότερα άφησε για να δημιουργήσει  σχέση με τη μαμά του. Το ζευγάρι άρχισε να ανταλλάσσει τηλεφωνήματα προτού συμφωνήσει να συναντηθεί,  με την Kim να λέει  ότι ήταν σαν να  «γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια».
    Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων η Kim, Kim άρχισε να συνειδητοποιεί την  έλξη  για τον γιο της και βρήκε τον εαυτό της να κάνει όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου γι ‘αυτόν. Ένιωθε μπερδεμένη  με αυτή την έλξη, και η Kim αποφάσισε να το ψάξει στο διαδίκτυο και βρήκε  σε ένα άρθρο για την  Γενετική Σεξουαλική Έλξη (GSA), και ένιωθα σαν ένα βάρος να είχε φύγει από πάνω της.
    New-Day-Front-Pages (1)

    Συμφώνησαν να συναντηθούν  σε ένα ξενοδοχείο όπου μετά από ένα μπουκάλι σαμπάνιας μοιράστηκαν το πρώτο τους φιλί. Ο Ben της είπε ότι δεν είχε αισθήματα για την γυναίκα του πλέον. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Ben είπε στην  Victoria  ότι την αφήνει για τη μητέρα του και  μετά έφυγε (με  τη μητέρα του) για το  Μίσιγκαν, όπου είχαν βοήθεια από ένα άλλο ζευγάρι  με την ίδια ίδια γενετική έλξη για τη δημιουργία μιας νέας ζωής. Η Kim λέει ότι “”Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί, ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ελέγχουμε  τα συναισθήματά μας, αλλά όταν έχεις ερωτευτεί  τόσο έντονα, είσαι πρόθυμος  να παρατήσεις τα πάντα για αυτό, θα πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό”.

    Διαβάστε ακόμα:

    Το πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα δείχνει το ποιος είσαι

    prob

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ