• LIFE&STYLE

    Έξι έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ψωνίζετε ρούχα

    • NewsRoom
    ρούχα


    Ποια γυναίκα δε λατρεύει τα ψώνια; Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει και οι περισσότερες αναζητούν ρούχα και παπούτσια σε οικονομικές τιμές. Δείτε 6 έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ψωνίζετε ρούχα.

    1. Ψωνίστε ρούχα εκτός εποχής 

    Το καινούργιο σας μπικίνι να το αγοράσετε τον Ιανουάριο και το μπουφάν σας τον Αύγουστο; Ναι, γιατί τότε θα τα βρείτε όλα σε πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές. Είτε είναι η περίοδος των εκπτώσεων, είτε τα καταστήματα κάνουν προσφορές σε ρούχα που δεν είναι  της εποχής, σίγουρα θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα για τα ρούχα και τα παπούτσια σας. Μάλιστα πολλά καταστήματα στο τέλος κάθε εποχής, για παράδειγμα τον Σεπτέμβριο, κάνουν bazaar και πωλούν σε χαμηλές τιμές καφτάνια, σανδάλια και καλοκαιρινά φορέματα. Μπορεί εσείς μέσα στο φθινόπωρο να θέλετε ν΄ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα του χειμώνα, όμως μόνο έτσι θα γλιτώσετε πραγματικά πολλά χρήματα.

    2. Μην αγοράζετε ρούχα για μια βραδιά 

    Έχετε να πάτε σε ένα γάμο, σε ένα πολύ επίσημο κάλεσμα, σε ένα πάρτυ. Βλέπετε στη βιτρίνα ένα καταπληκτικό φόρεμα που είστε σίγουρα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το γεγονός ότι αυτό το ρούχο δεν θα μπορείτε να το ξαναφορέσετε πια, αφού όλοι θα το έχουν δει και θα μείνει κρεμασμένο στη ντουλάπα. Μπορείτε λοιπόν να δανειστείτε από την κολλητή σας ένα ρούχο για μια τέτοια βραδιά, ή αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, επιλέξτε ένα απλό μονόχρωμο κομμάτι το οποίο θα το συνδυάσετε με εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια για να μπορέσετε να το ξαναφορέσετε… αλλιώς.

    3. Τα trends της μόδας 

    Κάθε χρόνο βγαίνουν κάποια ρούχα και παπούτσια που ακολουθούν τα τελευταία trends της μόδας. Κι όσο κι αν σας αρέσουν, ξέρετε πως την επόμενη χρονιά θα είναι εκτός μόδας. Τι κάνετε; Αγοράζετε ένα ή δυο τέτοια κομμάτια χωρίς όμως να ξοδέψετε μια περιουσία. Μπείτε σε ιστοσελίδες, κάντε έρευνα αγοράς, πηγαίνετε σε τοπικά μαγαζιά κι όχι μεγάλα καταστήματα, ώστε να βρείτε στη χαμηλότερη τιμή αυτό που ψάχνετε. Έτσι δεν θα νιώσετε τύψεις όταν την επόμενη χρονιά το κρύψετε για πάντα στο πιο ψηλό σας ράφι.

    4. Ψωνίστε διαδικτυακά 

    Μεγάλες εταιρείες ρούχων, στις ιστοσελίδες τους κάνουν εκπτώσεις σε συγκεκριμένα κομμάτια όλο το χρόνο. Επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ θα βρείτε μεγάλα sites με πολύ μοδάτα ή κλασικά ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές που μάλιστα δεν θα τα δείτε να φοριούνται από τις φίλες σας, αφού βρίσκονται μίλια μακριά. Οργανωθείτε λοιπόν, αναζητήστε τις καλύτερες διευθύνσεις για online shopping και κερδίστε χρήματα.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα tips για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sexy και κομψό ντύσιμο: 10 ιδέες και λεπτομέρειες για να εντυπωσιάσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα συνδύασεις τα χρώματα στο ντύσιμό σου σύμφωνα με τις τάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ