• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ποιο είναι το πρόβλημα της με την εκπομπή μας;»

    Κατερίνα Καινούργιου


    Την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε για ακόμα μία φορά η άρνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

    Η παίκτρια του Just the 2 of Us δεν θέλησε να μιλήσει στον δημοσιογράφο του καναλιού στο οποίο προβάλλεται το παιχνίδι με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να της ασκήσει έντονη κριτική. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα έκανε κανονικά δηλώσεις στην κάμερα του Alpha που ήταν έξω από το πλατό.

    «Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Είχαμε κανονίσει αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική, αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δε γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live. Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο Just».



    ΣΧΟΛΙΑ