• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με δημοσίευμα που τη θέλει να έχει σχέση με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο (video)

    • NewsRoom
    faih skorda

    Φαίη Σκορδά


    Ενοχλημένη εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος που τη θέλει να διατηρεί σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο. Οι συνεργάτες της στο Πρωινό της έκαναν πλάκα για τη συγκεκριμένη φήμη, αλλά η ίδια φανερά δυσαρεστημένη είπε: «Σας παρακαλώ μη μου το κάνετε… Να σας πω κάτι; Δεν είναι αστείο. Γελάμε το πρωί στο γραφείο, αλλά δεν είναι αστείο. Εμένα όταν μου τηλεφώνησε στις 7 η Ελεάννα για να προετοιμάσουμε λίγο την εκπομπή με ρώτησε «Καλά γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε. Η πρώτη αντίδραση μου – που λέμε πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα χαμογελαστά – ήταν πως έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

    «Συγγνώμη που θα το πω και μετά θα φύγω. Ωραίος είναι ο κύριος Βιγκόπουλος που σου χρεώνουν» δήλωσε χιουμοριστικά ο Άκης Καβατζίκης.

    Πέτρος Κωστόπουλος – Αχιλλέας Βιγκόπουλος

    «Μη μου κάνεις την πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουνε για έναν άνθρωπο τον οποίο πραγματικά τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε παίξει στην εκπομπή γιατί είχε σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα παλιά και στη ζωή μου ποτέ μα ποτέ δεν έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, αλλά όταν γράφεις κάτι για έναν άνθρωπο που δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου… Πρώτα από όλα δεν είναι ωραίο, γιατί νομίζω ότι ποτέ δεν έχω προκαλέσει σε αυτό το κομμάτι, μου αρέσει με μια σοβαρότητα να αντιμετωπίζεται. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου αυτό τον άνθρωπο. Άλλες φορές έχω διαβάσει για τον Πετρετζίκη. Που σας ορκίζομαι, τον Άκη τον έχω δει σε ολόκληρη μου τη ζωή μόνο στον αέρα στο MEGA και εδώ που έχει έρθει καλεσμένος. Έχουμε συναντηθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα 2-3 φορές σε ολόκληρη μου τη ζωή: μια για έναν μαραθώνιο, μια που είχαμε πάει όλη η εκπομπή να φάμε και μια συνέντευξη που του είχα κάνει που έπαιξε πάλι τηλεοπτικά. Δεν τον έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Μα πως τα γράφεις αυτά; Έτσι απλώς για να γράφεις; Όταν δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα; Ε, εντάξει μη μου κάνετε και εσείς πλάκα, γιατί δεν είναι πλάκα. Δεν στεναχωριέμαι. Πραγματικά εγώ όλα τα αντιμετωπίζω με αισιοδοξία και χαμόγελο και τα θεωρώ και οκέι, κάνουμε πλάκα.» , είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αχιλλέας Βιγκόπουλος: Η Pfizer, τα Botox και οι περιπέτειες στο Μαϊάμι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γεμάτο ανατροπές το σημερινό επεισόδιο – Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πρώτη εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό – Τι έκανε όταν είδε τις κάμερες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ