• LIFE&STYLE

    Ευγενία Νιάρχου: Το εντυπωσιακό cozy σαλόνι της «χρυσής» κληρονόμου

    • NewsRoom

    Ευγενία Νιάρχου


    Μια γεύση από το άκρως σικ σαλόνι της Ευγενίας Νιάρχου πήραμε μέσα από πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε η «χρυσή» κληρονόμος στα social media.

    Η Ευγενία Νιάρχου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια της, αλλά και τα κοσμήματα που σχεδιάζει.

    Ζει για τη μόδα, ενώ το προσωπικό της γούστο αναδεικνύεται όχι μόνο μέσα από τα εντυπωσιακά outfit που φοράει, αλλά και από το σαλόνι της, το οποίο είναι διακοσμημένο με έργα τέχνης και προσεκτικά διαλεγμένα αντικείμενα.

    Ξεχωρίζει ένα art deco side table σε χρυσή απόχρωση, με γυάλινη επιφάνεια, μέσα στο οποίο έχει τοποθετήσει μια στοίβα βιβλία. Πάνω από το στιλάτο τραπεζάκι έχει ένα βάζο με λουλούδια, καθώς και μια διακοσμητική σφαίρα.

    Φορώντας ένα casual outfit, η Ευγενία Νιάρχου ποζάρει μπροστά από το υπέροχο τζάκι της, το οποίο έχει στολίσει με χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και φωτάκια.

    Στην επόμενη ακριβώς φωτογραφία μάς δείχνει τα εντυπωσιακά φλατ παπούτσια της και τα χρυσά anklets από την προσωπική της συλλογή Venyx by Eugenie Niarchos, αλλά και μια κλεφτή ματιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Ευγενία Νιάρχου

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαριάννα Γουλανδρή στόλισε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

    Δέσποινα Βανδή: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έφτιαξε κουραμπιέδες (video)

    Τάμτα-Πάρις Κασιδόκωστας: Πώς στόλισαν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους



    ΣΧΟΛΙΑ