• LIFE&STYLE

    Eurovision 2023: Εκτός τελικού η Ελλάδα στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα

    • NewsRoom
    Victor Vernicos - Eurovision

    Victor Vernicos


    Εκτός Τελικού βλέπουν την Ελλάδα στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision τα μέχρι στιγμής προγνωστικά.

    Στη σκηνή της Eurovision για την πρώτη του πρόβα ανέβηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/5) ο Victor Vernicos. Ο 16χρονος εκπρόσωπος της χώρας μας έφτασε μαζί με ολόκληρη την ελληνική αποστολή στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ στις 10:00 το πρωί της Τρίτης.

    Οι πληροφορίες που έδωσε το eurovision.tv αναφέρουν πως ο Victor Vernicos παρουσιάστηκε χωρίς άγχος, πολύ καλός φωνητικά και με εξαιρετική σκηνική ενέργεια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχηματικά μετά την πρώτη πρόβα, η ελληνική αποστολή με τον Victor Vernicos είναι εκτός της 10αδας πρόκρισης μια εβδομάδα πριν τον Β’ Ημιτελικό.

    Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στην 8η θέση στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision στις 11 Μαΐου.

    Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός τραγουδιστής δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη πρόβα και τα αποτελέσματα, αν και μέχρι τότε τα στοιχήματα τον έδειχναν στην 9η θέση του Β’ Ημιτελικού και στην 30η για τον Μεγάλο Τελικό.

    «Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι! Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ όταν το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

    Ο Victor Vernicos είπε επίσης: «Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε. Γενικότερα δεν αγχώνομαι, όλοι με ενθαρρύνουν και όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους».

    Μετά την πρώτη πρόβα ανοδική τάση σημείωσε η Πολωνία και η Δανία, οι οποίες προσπέρασαν την Ελλάδα και την άφησαν εκτός πρόκρισης στην 11η θέση.

    Σημειώνεται ότι η δεύτερη πρόβα, όπου θα δούμε και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση της Ελλάδας, είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή.

    Σουηδία και Φινλανδία τα μεγάλα φαβορί:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο λίγο πριν γίνει μαμά

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Ιστορίες καθημερινής τρέλας και για υπερήρωες



    ΣΧΟΛΙΑ