• LIFE&STYLE

    Eurovision 2019: Πώς θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στην σκηνή του διαγωνισμού

    κατερινα ντουσκα

    Η Katerine Duska


    Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες της Ελληνικής αποστολής και ιδιαίτερα της εκπροσώπου της Ελλάδας, Κατερίνας Ντούσκα, για την Eurovision 2019 που θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ, καθώς την Κυριακή στις 16.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πρόβα της χώρας μας που θα έχει διάρκεια 30 λεπτά.

    Ο «ειδικός» στα θέματα που αφορούν τον θεσμό της Eurovision, Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή του διαγωνισμού

    «Έχουμε σκηνικό, αυτό που ζητήσαμε. Ο σκηνογράφος που θα αναλάβει την ελληνική παραγωγή έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga και έχει κάνει το X Factor της Αγγλίας… Το σκηνικό θα είναι διπλής όψης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε αρκετές εικόνες, όχι μόνο μία. Αυτό που θα δούμε έχει έναν κοινό κώδικα με το βίντεο κλιπ, θα δούμε αρκετές εναλλαγές εικόνων που συμβαίνουν σε παράλληλη δράση αλλά ταυτόχρονα ενώνονται και μεταξύ τους. Κοινό στοιχείο όλων είναι το αναγεννησιακό στυλ που βλέπουμε και στο βίντεο κλιπ, με αποχρώσεις το λευκό και το ροζ… Είναι υπερπαραγωγή!», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου»

    Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα εμφανίζεται 16η στον πρώτο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Θάνος για τους συμπαίχτες του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2019: Το πρόσωπο – έκπληξη στην παρουσίαση του διαγωνισμού



    ΣΧΟΛΙΑ