• LIFE&STYLE

    MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Θάνος για τους συμπαίχτες του


    Σε αποκαλύψεις για τους συμπαίχτες του και για όσα συμβαίνουν στο σπίτι, προχώρησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Θάνος Σπανός, το πρωί της Τετάρτης που φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου».

    Ο Θάνος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους παίκτες που από την πρώτη στιγμή που ξαναμπήκε στο σπίτι τον ρωτούσαν διαρκώς για όλα εκείνα που ακούγονται για εκείνους έξω.

    Οι αποκαλύψεις του «έκαψαν» τόσο την Σπυριδούλα όσο και τον Σταμάτη, που έχει ήδη αποχωρήσει.«Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος που με ρώτησε τι λένε έξω. Ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι ήμουν εγώ και με ρώτησε τι λένε και του λέω ”Είσαι λίγο κακός”. Οι υπόλοιποι ερχόντουσαν καμιά φορά μέσα στη βδομάδα στο δωμάτιο και με ρωτούσαν τι λένε. Τους έλεγες αλλά λίγο πολύ τα παιδιά είχαν μια ιδέα… Τον τελευταίο καιρό ο Σταμάτης κλεινόταν λίγο στο δωμάτιο… φαινόταν ότι σκεφτόταν πράγματα. Προβληματιζόταν…», είπε χαρακτηριστικά.

    «Κάθε πρωί μου έστρωνε η Ασημίνα το κρεβάτι, Είναι απίστευτη νοικοκυρά. Με τη Σπυριδούλα δεν θα κάναμε ποτέ παρέα. Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει εξαρχής ότι είναι εγωίστρια και ζηλιάρα. Αυτό που είπε, αυτό είναι. Την έβλεπες και δεν ήθελε καν να σε βλέπει στον χώρο! Κάποιοι άνθρωποι βάζουν κάποιες ταμπέλες και το πάνε έτσι. Πιο κοντά ήταν με τον Πάνο, τον Σταμάτη και τον Τάσο», συμπλήρωσε ο Θάνος.

    Δείτε το βίντεο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Αννίτα Πάνια



    ΣΧΟΛΙΑ