array(0) {
}
        
    
Menu
-0.6%
Τζίρος: 466.40 εκατ.

Ο Άδωνις και οι υδατάνθρακες, ο Τσίπρας και το τρίγωνο των Βερμούδων, γαλέτα και χαβιάρι και η παιδική χαρά της Βουλής

Life & Style

Eurovision 2019: Το πρόσωπο – έκπληξη στην παρουσίαση του διαγωνισμού

eurovision 2019
Comments

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει πλέον, μέχρι να πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision και όπως όλα δείχνουν, η φετινή διοργανώτρια χώρα κάνει τεράστιες προσπάθειες να στήσει τον πιο εντυπωσιακό διαγωνισμό στην ιστορία της Eurovision. Πολλά είναι τα σενάρια που πλαισιώνουν το φετινό διαγωνισμό, κάποια από τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ κάποια άλλα παραμένουν μυστήριο. Σε μερικές εβδομάδες θα δούμε το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας από πλευράς Ισραήλ, καθώς και πόσα από όσα έταξε η χώρα θα πραγματοποιηθούν τελικά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη σκηνή της eurovision φέτος θα επιστρέψουν μερικοί από τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους τα προηγούμενα χρόνια, με σκοπό να τραγουδήσουν γνώριμα τραγούδια στους φανς και μη του διαγωνισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η ιδιότυπη περσόνα Conchita, νικήτρια του διαγωνισμού με την Αυστρία to 2014, o επίσης εκκεντρικός Verka Serduchka, που ξεχώρισε με το Dancing Lasha Tumbai το 2007, εκπροσωπώντας την Ουκρανία, αλλά και η δική μας Ελένη Φουρέιρα, που κέρδισε τις καρδιές των Ευρωπαίων με την εμφάνισή της στον περσινό διαγωνισμό, στο πλευρό της Κύπρου.

conchita
Conchita Wurst
sieben
Ο εκκεντρικός Verka Serduchka
φουρειρα
Ελένη Φουρέιρα

Μια άλλη προσωπικότητα που όλοι αναμένουν να δουν να ανεβαίνει ξανά στη σκηνή είναι η τραγουδίστρια που ανέδειξε το Ισραήλ στο διαγωνισμό και χάρισε μια από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις όλων των εποχών, αλλά και την πρώτη θέση στη χώρα. Ο λόγος για τη Dana International, που επιστρέφει φέτος στη Eurovision μετά από 21 χρόνια.

dana
Dana International

Και ενώ όλα αυτά μπορεί να καθιστούν το φετινό διαγωνισμό ήδη ένα ενδιαφέρον θέαμα, μια αποκάλυψη ήρθε για να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα που ακούστηκαν μέχρι τώρα. Η Μαντόνα, όπως φημολογείται είναι η καλλιτέχνης που θα σφραγίσει τη μεγάλη βραδιά του τελικού με την παρουσία της. Τα σενάρια για την εμφάνισή της έχουν πάρει φωτιά και οι eurofans δε μπορούν να περιμένουν.

Μαντόνα

Το Ισραήλ ωστόσο δε σταμάτησε εκεί, αφού έχει βάλει στόχο να χαρίσει στους πιστούς θαυμαστές της Eurovision την πιο εντυπωσιακή διοργάνωση όλων των εποχών. Για το λόγο αυτό λοιπόν επιστρατεύει ακόμη ένα διεθνές όνομα, αυτή τη φορά στο ρόλο της παρουσίασης. Το σενάριο που έχει διαρρεύσει θέλει, λοιπόν, στην παρουσίαση να έρχεται μια εντυπωσιακή γυναίκα, που έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα επανειλλημένως. Ο λόγος για τη Μπαρ Ραφαέλι, το διάσημο μοντέλο και πρώην σύντροφο του χολιγουντιανού Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

μπαρ ραφαελι
Μπαρ Ραφαέλι
Μπαρ Ραφαέλι, Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Μπαρ Ραφαέλι, Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι το τιμόνι της παρουσίασης στο φετινό διαγωνισμό θα κρατήσουν τέσσερα άτομα. Θα επιστρατευθούν δύο Ισραηλινοί παρουσιαστές από μεγάλα τηλεοπτικά projects της χώρας, καθώς και μια παρουσιάστρια από την κρατική τηλεόραση του Ισραήλ. Στο πλευρό τους, το διεθνή αέρα θα προσφέρει η πάντοτε εντυπωσιακή Μπαρ Ραφαέλι.

Μένει να δούμε αν το Ισραήλ σχεδιάζει και άλλες εκπλήξεις για το φετινό διαγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ρότζερ Γουότερς καλεί την Κατερίνα Ντούσκα να μην συμμετάσχει στη Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2019: Τι θέσεις δίνουν τα προγνωστικά σε Ελλάδα και Κύπρο (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Είναι επίσημο: Η Μαντόνα στο Ισραήλ για την Eurovision

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, τι θέλει ο… Freud στην ΕΡΤ, το μεγάλο στοίχημα του stand-up comedian, οι ζημιές του Real FM και Τσακαλώτος κατά «Ποντικιού»
The Riders: Ποιος Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία του Μπραντ Πιτ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Ηλίας Βρεττός – Τι συνέβη (video)
Σίλια Κριθαριώτη: Οικογενειακώς σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο
Village Cinemas: Premium Media Platform για ουσιαστική σύνδεση brands & κοινού
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στην αγορά για νέο super yacht;
Μεγάλη Εικόνα: Ανοίγει ο φάκελος των προκλήσεων από τον πόλεμο στο Ιράν
Έλενα Παπαρίζου-Τάκης Ζαχαράτος: Γιατί αναβλήθηκε η χθεσινή παράσταση
Η Μαριάννα Λάτση στο πάρτυ-έκπληξη της Φουρέιρα στο Κουκάκι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για να συναντήσει τον Μπραντ Πιτ