ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τους εκατοντάδες ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους και είδαν τα σπίτια τους να παραδίνονται στις φλόγες είναι και η αγαπημένη ηθηοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η βίλα της στην Κινέτα, που αποτελεί την μόνιμη κατοικία της, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Η ίδια σε νέες της δηλώσεις είπε: «Είναι τα κόπια μιας ζωής. Θα μου πεις εδώ πέθαναν άνθρωποι, κάηκαν παιδιά, κάηκαν ολόκληρες οικογένειες. Ζω το δικό μου δράμα, που εκείνο είναι μεγαλύτερο δράμα οπωσδήποτε. Λυπάμαι, κουράγιο!», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Ψινάκης: «Φταίει ο δυνατός αέρας και τα πεύκα, δεν μπορούσε κανένας να πάρει πρωτοβουλία για εκκένωση»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προφητικό! Σεφ ανέβασε βίντεο στο Facebook λίγο πριν ο ίδιος και η οικογένειά του απανθρακωθούν στο Μάτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φάμελλος: Υπάρχει μεθόδευση να μην ψηφίσουν οι βουλευτές ανά αδίκημα για τα Τέμπη
- ΗΑΕ: Σε ναυσιπλοΐκό λάθος οφείλεται η σύγκρουση δύο δεξαμενόπλοιων κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Ράλι στο ευρωπαϊκό φυσικό αέριο για έκτη ημέρα – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ
- Συνεργασία Δήμου Πειραιά και Blue Lab με το Πανεπιστήμιο Πειραιά για animation εργαστήριο Μεταπτυχιακού Προγράμματος
