ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κόντρα χωρίς τέλος: Ο Κανάκης, η εμμονή με τον ΣΚΑΪ, οι «Αταίριαστοι» και οι… ισορροπίες Κυριακού – Αλαφούζου
Στο «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, η Πάολα, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι το «φιλαράκι» της δεν ήταν πια στη ζωή, έπειτα από το ατύχημα με το αυτοκίνητό του, που αποδείχτηκε μοιραίο.
Όπως είπε, έκανε μπάνιο όταν άκουσε τη μητέρα της να τη φωνάζει. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.
Η Πάολα αναφέρθηκε τόσο στον άνθρωπο Παντελή όσο και στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη.
Δείτε βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=rXrAalXVF7M
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποχωρεί η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη – «Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύεται η Αννίτα Πάνια;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eldorado Gold: Το έργο στις Σκουριές προχωρά σύμφωνα με το πλάνο, με προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή περίπου 140.000 ουγκιών χρυσού
- Αίγυπτος: Ο πρόεδρος Σίσι εγκαινιάζει το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο-“ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία”
- Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο Μπαχρέιν, υπογράμμισε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας
- Βεντέτα στα Βορίζια με 2 νεκρούς: Πώς συνέβη το αιματοκύλισμα – Αναζητούνται τουλάχιστον 3 άτομα από τη μια από τις εμπλεκόμενες οικογένειες (upd)