ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατρέπονται όλα στην ΕΡΤ, ποιος θα διαδεχθεί τον Παπαδάκη, εξελίξεις στο Open του Ιβάν, πόσο πουλήθηκε το newsit και ποιους πληρώνει το ΕΚΚΟΜΕΔ
Τα τελευταία δύο χρόνια η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει αυτή τη σχέση, ενώ φροντίζουν να αποφεύγουν τον φωτογραφικό φακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννίτα και ο Νίκος πέρασαν το καλοκαίρι του 2018 μαζί στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, την Καλαμάτα, όπου έχει εξοχικό.
Μετά την δικαστική περιπέτεια της Αννίτας Πάνια με γνωστή εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, έγινε γνωστό ότι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.
Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, επικαλούμενο πηγή κοντινού προσώπου της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς και οι δύο επιθυμούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή.
Μάλιστα, είναι απόλυτα αποφασισμένοι να μην αφήσουν να διαρρεύσει τίποτα στη δημοσιότητα.
Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης σκοπεύουν να παντρευτούν κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, χωρίς φυσικά καμία τυμπανοκρουσία, αλλά και επιδιώκοντας να μην γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημη ανακοίνωση του EPSILON για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στην περιπέτεια της Αννίτας Πάνια – Επήλθε συμβιβαστική λύση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
- Motor Oil: Σταθερά αναπτυξιακή πορεία- Επενδύσεις 500 εκ. το 2025
