• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται η Αννίτα Πάνια;

    • NewsRoom

    Αννίτα Πάνια


    Τα τελευταία δύο χρόνια η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει αυτή τη σχέση, ενώ φροντίζουν να αποφεύγουν τον φωτογραφικό φακό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννίτα και ο Νίκος πέρασαν το καλοκαίρι του 2018 μαζί στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, την Καλαμάτα, όπου έχει εξοχικό.

    Μετά την δικαστική περιπέτεια της Αννίτας Πάνια με γνωστή εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, έγινε γνωστό ότι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

    Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, επικαλούμενο πηγή κοντινού προσώπου της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου.

    σαμοιλης
    Νίκος Σαμοΐλης

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς και οι δύο επιθυμούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή.

    Μάλιστα, είναι απόλυτα αποφασισμένοι να μην αφήσουν να διαρρεύσει τίποτα στη δημοσιότητα.

    Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης σκοπεύουν να παντρευτούν κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, χωρίς φυσικά καμία τυμπανοκρουσία, αλλά και επιδιώκοντας να μην γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ.

    Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημη ανακοίνωση του EPSILON για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στην περιπέτεια της Αννίτας Πάνια – Επήλθε συμβιβαστική λύση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε



    ΣΧΟΛΙΑ