ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ξενοδοχείο του Παρισιού και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό θα καταλύσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία (6/8, 12:00) για την προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με αφορμή τις πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις.
Ως εκ τούτου η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.
Η Εθνική Ανδρών ταξιδεύει σήμερα για το Παρίσι (10.30 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση).
Διαβάστε επίσης:
Στην 8άδα η Εθνική μπάσκετ – Η μέρα και ώρα του Γερμανία-Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΟΔΥ: Σε έξαρση η «σούπερ γρίπη» – Ναι στο εμβόλιο ακόμη και τώρα, ποιοι να προσέξουν
- Τέλος τα «συσσίτια» στις ευάλωτες οικογένειες, έρχονται οι προπληρωμένες κάρτες – Το σχέδιο της Δόμνας Μιχαηλίδου
- Ο διχασμός για το γκέι φιλί και η καταγγελία, οι φήμες για τα κανάλια που πωλούνται, το «όχι» του Σαββίδη, η επιτυχία του Κυριακού, το ντέρμπι στο ΑΠΕ και όσα έγιναν στη Γιορτή των Κορυφαίων
- Κοινωνικές κατοικίες στα νησιά: όταν ο Λιβάνιος δίνει λύση