Την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΡΤ.
Μετά τις επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του πασίγνωστου ηθοποιού, η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει τα εξής:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.»
Διαβάστε επίσης:
Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχωρεί από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»; Τι θα γίνει με τον ρόλο του
Ηθοποιός που καταγγέλλει βιασμό από σκηνοθέτη: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία – «Ζητώ τα αυτονόητα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Ο «σοφός της Ομάχα» περνά στη σφαίρα του θρύλου
- Πόλεμος στο Ελληνοαμερικανικό: Οι εκλογές, τα δημοσιεύματα και η απάντηση Σαρακάκη
- Παράθυρο για μείωση των τεκμηρίων – Τα σενάρια για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους
- Ελίζαμπεθ Πίπκο: Ποια είναι η ωραία ιεραπόστολος του Τραμπ που μόλις κατέφθασε στον ΑΝΤ1
