• LIFE&STYLE

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχωρεί από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»; Τι θα γίνει με τον ρόλο του

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Απομακρύνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μετά τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του από τις ηθοποιούς Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη και του ρόλου του στην επιτυχημένη σειρά.

    Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, ο ηθοποιός ενδέχεται να γυρίσει κάποια επεισόδια προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά η αποχώρησή του, ενώ το δεύτερο αναφέρει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί ο ρόλος του «Παρασκευά» μέσω διήγησης των ηρώων.

    Το τρίτο και επικρατέστερο σενάριο αναφέρει ότι πρόκειται να υπάρξει αντικατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να αναλαμβάνει τον ρόλο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χατζηπαναγιώτης ήταν και η αρχική επιλογή της παραγωγής και του σκηνοθέτη.

    Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος παρουσίασε έντονη αδιαθεσία και μούδιασμα στο χέρι. Πλέον, έχει λάβει εξιτήριο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε θέση να συνεχίσει τα γυρίσματα της σειράς, σε περίπτωση που χρειαζόταν.

    Δείτε το βίντεο:

    Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε και ο συμπρωταγωνιστής του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ, Τάσος Κωστής, ο οποίος όπως δήλωσε δεν έχει πληροφορηθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

    Eξιτήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

    Μενδώνη: Όταν οι καταγγελίες είναι επώνυμες και επαναλαμβανόμενες, δεν χρειάζεται να περιμένουμε το δικαστήριο

    Παύλος Χαϊκάλης: Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Αραβή – Ζητώ δημόσια συγγνώμη



    ΣΧΟΛΙΑ