• Κοινωνία

    Ηθοποιός που καταγγέλλει βιασμό από σκηνοθέτη: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

    Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια από ακροδεξιούς-Ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση


    Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο ηθοποιός που σε συνέντευξη του κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του όταν ήταν 19 ετών, από γνωστό σκηνοθέτη.

    Ο ηθοποιός δεν κατέθεσε σήμερα μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη. Αντίθετα ο δικηγόρος του, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε πως ο ηθοποιός είναι έτοιμος να μιλήσει αλλά περιμένει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, «φωτογραφίζοντας» την κίνηση της Εισαγγελίας στις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

    «Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του», ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού Γιάννης Βλάχος και συνέχισε:

    «Επειδή τα εγκλήματα που έχει υποστεί είναι βαρύτατα και αφορούν την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις.»

    Τα καταγγελλόμενα αδικήματα, πάντως, φέρονται να είναι στο όριο της παραγραφής. Και ο δικηγόρος του ηθοποιού υποστηρίζει πως εάν δεν υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, ο καταγγέλλων θα προσφύγει σύντομα στη Δικαιοσύνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Μενδώνη: Όταν οι καταγγελίες είναι επώνυμες και επαναλαμβανόμενες, δεν χρειάζεται να περιμένουμε το δικαστήριο

    Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία – «Ζητώ τα αυτονόητα»

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχωρεί από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»; Τι θα γίνει με τον ρόλο του



    ΣΧΟΛΙΑ