• LIFE&STYLE

    Επεισοδιακός γάμος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εισέβαλε σε live μετάδοση ο πρώην της για να διαλύσει την τελετή

    • NewsRoom
    Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι


    Χαμός έγινε στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι, καθώς ο πρώην σύζυγος της διάσημης ποπ σταρ, Τζέισον Αλεξάντερ επιχείρησε να χαλάσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

    Πρόκειται για τον πρώτο σύζυγο της τραγουδίστριας, τον οποίο είχε παντρευτεί στο Λας Βέγκας το 2004. Ο γάμος τους είχε διαρκέσει… 55 ώρες. Χθες αποφάσισε να εισβάλει στην έπαυλη της πρώην συζύγου του προκειμένου να σταματήσει τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

    Μάλιστα, την εισβολή μετέδωσε live στο Instagram, με τους θεατές να μην πιστεύουν τι βλέπουν στις οθόνες τους.

    Ο 40χρονος άνδρας συνελήφθη εν τέλει από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση και βανδαλισμό. Προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με τους φρουρούς ασφαλείας της Σπίαρς.

    Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

    Ο 40χρονος λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου. Παράλληλα, έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.

    «Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

    Τρίτη σύλληψη σε 13 μήνες

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέισον Αλεξάντερ συλλαμβάνεται. Τους τελευταίους 13 μήνες, έχει συλληφθεί ακόμη δύο φορές, για κλοπή σε άλλη κομητεία.

    Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο.

    Ο Αλεξάντερ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

    Έξαλλη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

    Με δήλωσή του, ο δικηγόρος της πριγκίπισσας της Ποπ αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του είναι «εντελώς εξοργισμένη» μετά την εισβολή του πρώην της στον χώρο της τελετής και απαίτησε να συλληφθεί και να κρατηθεί στη φυλακή.

    Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας δήλωσε ότι «συνεργάζεται προσωπικά με το αστυνομικό τμήμα για να διασφαλίσει ότι ο κ. Αλεξάντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο και τις κυρώσεις που προβλέπονται».

    «Ο Τζέισον Αλεξάντερ τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura για την άμεση ανταπόκριση και την καλή δουλειά τους», δήλωσε ο Rosengart, στο TMZ.

    Τη στιγμή της σύλληψης του Αλεξάντερ κατέγραψε παπαράτσι. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, άνδρας της ασφάλειας της Μπρίτνεϊ αρπάζει τον Αλεξάντερ και τον ακινητοποιεί στο έδαφος.

    Άνδρας της ασφάλειας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακινητοποιεί τον Τζέισον Αλεξάντερ

    Τι λέει ο Αλεξάντερ

    Ο εισβολέας αρχικά ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που τον προσκάλεσε στον γάμο, ενώ ανέφερε ότι ήταν η πρώτη και μοναδική σύζυγός του.

    Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ότι πήγε εκεί απλά για να διαλύσει τον γάμο.

    Έγινε ο γάμος

    Παρά τον «απρόσμενο επισκέπτη», ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι πραγματοποιήθηκε κανονικά.

    Η 40χρονη τραγουδίστρια και ο 28χρονος personal trainer είναι πλέον σύζυγοι.

    Η τελετή έγινε μπροστά σε 100 άτομα. Το «παρών» έδωσε ο αδελφός της, Μπράιαν, ενώ απόντες ήταν τόσο η μητέρα της, Λιν με τον πατέρα της, Τζέιμι όσο και η αδελφή της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

    Υπενθυμίζεται ότι οι νεόνυμφοι αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο, λίγες ημέρες αφότου η Σπίαρς είχε καταθέσει αίτηση σε δικαστή του Λος Άντζελες, ζητώντας να τερματιστεί το καθεστώς συμπαράστασης, μια νομική ρύθμιση που έδινε τον έλεγχο της περιουσίας της στον πατέρας της Τζέιμι από το 2008.

    Τον Απρίλιο, η Μπρίτνεϊ είχε ανακοινώσει ότι είναι ξανά έγκυος, ωστόσο, λίγες εβδομάδες αργότερα, απέβαλε.

    Έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά από τον δεύτερο γάμο της με τον Κέβιν Φεντερλάιν, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

    Σύμφωνα με τα Αμερικανικά Μέσα, ούτε τα παιδιά της παρευρέθηκαν στον γάμο και παρέμειναν με τον πατέρα τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Πήρε πίσω τη ζωή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανακοίνωσε πως θα κάνει διάλειμμα από τα social media

    Σε Ελλάδα ή Ιταλία ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (video)



    ΣΧΟΛΙΑ