• LIFE&STYLE

    Έντονες καμπύλες: Μην φοβάσαι το λευκό!

    • NewsRoom


    Λευκό T-shirt, λευκό πουκάμισο, λευκό παντελόνι, λευκό φόρεμα… Όλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και όχι… Δεν είναι απαγορευτικά για τις πληθωρικές καμπύλες σου! 

    Το λευκό αντανακλά το φως και έχει την τάση να τονίζει τις σωματικές ατέλειες, γι’αυτό και οι περισσότερες γυναίκες με έντονες καμπύλες το αποφεύγουν. Στην πραγματικότητα, όμως, όταν ξέρεις να το προσαρμόσεις στη μορφολογία του σώματός σου αυτό δεν μεγεθύνει και τόσο τη σιλουέτα σου.

    Πώς θα το βάλεις…

    Αν, για παράδειγμα, οι ώμοι σου είναι πιο στενοί, ένα λευκό top θα τους φέρει σε αρμονία με τους γοφούς. Αν πάλι, οι ώμοι είναι πιο έντονοι σε σχέση με το κάτω σώμα, ένα λευκό παντελόνι ή μία λευκή φούστα θα ισορροπήσει τη σιλουέτα. Επίσης, ακόμη και το total white look μπορεί να γίνει ένα από τα αγαπημένα σου looks αν το συνδυάσεις με χρώμα στα αξεσουάρ, όπως ζώνη, τσάντα και κοσμήματα, που θα πλαισιώσουν και θα οριοθετήσουν οπτικά το σώμα σου.

    Η Kim Kardashian και το λευκό…

    Είναι σαφές ότι η Kim Kardashian, παρά τις αρκετά έντονες καμπύλες της, δεν φοβάται το λευκό και μάλιστα είναι ένα χρώμα που επιλέγει να φοράει συχνά, είτε στις πιο καθημερινές είτε στις επίσημες εμφανίσεις της.

    Κι έτσι, η Kim μάς δείχνει ότι εφαρμόζοντας όλα όσα προαναφέραμε, το να βάλεις λευκό όταν έχεις έντονες καμπύλες μπορεί να γίνει παιχνιδάκι!

    Μερικά λευκά κομμάτια που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτήν την άνοιξη…

    Διαβάστε περισσότερα και μάθετε πού και πόσο μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω ρούχα στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 5 έξυπνοι τρόποι να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 λάθη στο shopping που γίνονται… πεταμένα λεφτά!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων!



    ΣΧΟΛΙΑ