• LIFE&STYLE

    Εντυπωσιακό! Στο Dubai χτίζεται το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο με δικό του τροπικό δάσος (pics)

    • NewsRoom
    forest Dubai Building


    Τo Dubai έρχεται πάλι να πρωτοτυπήσει. Αυτή την φορά ειδικοί αρχιτέκτονες σχεδιάζουν να χτίσουν στην περιοχή το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που θα διαθέτει ένα δικό του προσωπικό τροπικό δάσος.

    Το καινοτόμο ξενοδοχειακό συγκρότημα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό μέσα στο 2018. Το Rosemont Hotel & Residences έχει έκταση 186.000 τ.μ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένα ξενοδοχείο, κατοικίες, χώροι αναψυχής, όπως και μια τεχνητή παραλία, ενώ διαθέτει μια πισίνα με δάπεδο φτιαγμένο από τζάμι, από την οποία φαίνονται οι δρόμοι του Dubai.

    Dubai bulding

    Το συγκρότημα, αποτελεί μια δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου ZAS, και θα συνοδευτεί από έναν πύργο 47 ορόφων, ενώ δίπλα σε αυτόν θα υπάρχει και ένας δίδυμος πύργος που θα φιλοξενεί 280 οικιακές κατοικίες.

    Μάλιστα όλες οι εγκαταστάσεις αναψυχής, στις οποίες βρίσκεται και το, περίπου, 6.970 τ.μ δάσος, το οποίο θα εγκατασταθεί στην βάση των δύο πύργων.

    Το φαντασμαγορικό Dubai είναι ευρέως γνωστό για τα τεχνητά νησιά του και εξαιτίας της εξελιγμένης αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των κτηρίων του. Είναι αναμφίβολο πως το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα πρόκειται να “προσελκύσει” 550 εκατ. δολ, αφού συνεχίζει να αλλάζει ριζικά τον όρο της πολυτέλειας.

    Dubai Building

    Με το που φτάνεις στην είσοδο του ξενοδοχείο παρατηρείς τα έργα τέχνης που σε καλωσορίζουν σε μια νέα 3D εμπειρία. Οι εναλλαγές στο φόντο της εισόδου είναι εκπληκτικές από τροπικό δάσος μέχρι ενυδρείο.

    Μπαίνοντας πιο μέσα, η παραλαβή των αποσκευών των επισκεπτών, θα γίνεται από ειδικά ρομπότ.

    forest Dubai Building

    Dubai Building

    To πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο τους συγκροτήματος πάντως, παραμένει το δάσος- ζούγκλα που περιλαμβάνει εκτός των άλλων καταρράκτες, βλάστηση μέχρι και ειδικά διαμορφωμένες καιρικές συνθήκες που θυμίζουν τροπικό δάσος.

    forest Dubai building

    Επιπλέον μέσα στην ζούγκλα υπάρχει μια πισίνα, μια παραλία χωρίς αμμουδιά και ένα καφέ-μπαρ.

    Dubai Building forest

     

    Dubai building forest

    Ωστόσο, για εκείνους τους επισκέπτες που θα βαρεθούνε την εξερεύνηση του δάσους, μπορούν να ξεφύγουν, κολυμπώντας στην ατελείωτη πισίνα, η οποία προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης.

    building Dubai

    Ο βυθός της πισίνας έχει μια επένδυση από οπτικές ίνες για να θυμίζει τα άστρα του ουρανού. Τέλος, η θεόρατη πισινά καταλήγει σε ένα υπερπολυτελές spa και κέντρο ευεξίας.

    building Dubai

     

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/dite-ti-efage-prin-chriso-metalio-o-petrounias/67587

     

     

    Δείτε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/koritsi-ke-alogo-kendall-jenner-pernai-xegniastes-stigmes-kanontas-ippasia/67586

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ