• LIFE&STYLE

    Έλβις Πρίσλεϊ: «Μάχη» για το ποιος θα υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή στη νέα βιογραφική ταινία

    ελβις πρισλει

    Έλβις Πρίσλεϊ


    Στα σκαριά είναι η νέα ταινία του Αυστραλιανού σκηνοθέτη, Μπαζ Λούρμαν, η οποία πρόκειται να ξαναζωντανέψει τον θρύλο του βασιλιά της ροκ & εντ ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ. Οι συντελεστές της ταινίας βρίσκονται σε πυρετώδη αναζήτηση του προσώπου, που θα κριθεί ως το καταλληλότερο για να ενσαρκώσει τον σπουδαίο καλλιτέχνη, που άφησε το δικό του, ανεξίτηλο στίγμα στην μουσική.

    Η ταινία του Λούρμαν θα αποτελέσει μια κινηματογραφική εξιστόρηση, που θα επικεντρώνεται στην άνοδο του βασιλιά της ροκ & εντ ρολ, αλλά και στη σχέση που είχε με τον Τομ Πάρκερ, τον διευθυντή ταλέντων, που επόπτευε κάθε πτυχή της ζωής του Πρίσλεϊ. Μάλιστα, το πρόσωπο για τον συγκεκριμένο ρόλο έχει «κλείσει» και τον Πάρκερ θα υποδυθεί ο αγαπημένος, χολιγουντιανός ηθοποιός, Τομ Χανκς.

    «Μάχη» δίνεται, όπως φαίνεται, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, για το ποιος δηλαδή θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να υποδυθεί τον βασιλιά της ροκ & εντ ρολ στη νέα ταινία. Οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής παραγωγής βρίσκονται σε πυρετό αναζήτησης του κατάλληλου προσώπου για τον ρόλο και, όπως όλα δείχνουν, πέντε ηθοποιοί φιγουράρουν στα σενάρια για την επιλογή του πρωταγωνιστικού ρόλου, οι οποίοι μάλιστα έχουν ήδη κάνει το πρώτο δοκιμαστικό.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hollywood Reporter, τα πέντε λαμπερά ονόματα, που πέρασαν το κατώφλι της κινηματογραφικής παραγωγής της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλει και έκαναν δοκιμαστικό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι οι: Άνσελ Έλγκορτ, Χάρι Στάιλς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Όστιν Μπάτλερ και Μάιλς Τέλερ.
    πρισλει
    Οι υποψήφιοι για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ: Άνσελ Έλγκορτ, Χάρι Στάιλς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Όστιν Μπάτλερ και Μάιλς Τέλερ.

    Τα δοκιμαστικά των πέντε αντρών έγιναν την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται πλέον με αγωνία η επιλογή των συντελεστών, καθώς η επιλογή του προσώπου που θα υποδυθεί τον βασιλιά της ροκ & εντ ρολ αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της ταινίας. Ένα στοιχείο που είναι αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο Μάιλς Τέλερ μοιάζει εκπληκτικά στον διάσημο τραγουδιστή, γεγονός που ίσως να ενισχύει τις πιθανότητες του να πάρει τον ρόλο. Ωστόσο, οι συντελεστές εκτιμάται ότι θα εξετάσουν μια σειρά από παράγοντες για την επιλογή και η φυσιογνωμική ομοιότητα του ηθοποιού ίσως να μην παίξει και τόσο σημαντικό ρόλο.

    Το αποτέλεσμα της επιλογής των παραγωγών και του σκηνοθέτη της ταινίας είναι αβέβαιο, καθώς σημειώνεται ότι ο Έλγκορτ, για παράδειγμα, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το ριμέικ της ταινίας «West Side Story», που θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ ο Τέλερ θα εμφανιστεί στη συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας «Top Gun».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάτλερ έχει έναν ρόλο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο, ενώ ο Στάιλς ξεχώρισε με την συμμετοχή του στην ταινία «Δουνκέρκη», του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο Τέιλορ-Τζόνσον έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στις ταινίες «Kick-Ass» και τους «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron», αλλά και από τον ρόλο ως Τζον Λένον στην ταινία «Nowhere Boy».



    ΣΧΟΛΙΑ