• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η μοναδική ελληνική σειρά που παρακολουθεί

    • NewsRoom

    Ελένη Μενεγάκη


    Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το «ιστορικό» φινάλε της εκπομπής της στον Alpha έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια, που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφιερωθεί σε άλλες πτυχές του εαυτού της, παρευρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

    Εκεί, για πρώτη φορά δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να την ρωτήσουν για τη νέα της ζωή,  ενώ όπως αποκάλυψε δεν της έχει λείψει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες.

    Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε τα τηλεοπτικά της γούστα ως τηλεθεάτρια, μιας και τώρα διαθέτει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

    «Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

    Ωστόσο, αποκάλυψε την ελληνική τηλεοπτική σειρά που έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, καθώς είναι η μοναδική που παρακολουθεί.

    «Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο Άγριες Μέλισσες. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη δείχνοντας την προτίμησή της στην υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ