• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη για lockdown: «Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη για την οικογένειά μου»

    • NewsRoom

    Μάκης Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη


    Τις σκέψεις της για την απαγόρευση μετακινήσεων που θα ισχύει σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου λόγω κορονοϊού δεν δίστασε να μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη με τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media.

    Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να απέχει από τα τηλεοπτικά, ωστόσο, παραμένει σε επικοινωνία με τον κόσμο που την αγάπησε και την στηρίζει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε λίγο προσωπικό χρόνο με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Από το ραντεβού της μοιράστηκε δύο όμορφες φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα τους:

    «Βόλτα… για δύο!».

    Ένα από τα σχόλια που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη αναφέρει: «Όμορφο ζευγάρι!! Απόλαυσε την οικογένεια, Ελένη μου… Τώρα με την απαγόρευση θα δεις τη διαφορά με την προηγούμενη που δούλευες».

    Από την πλευρά της η παρουσιάστρια απάντησε: «Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δε θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου. Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι και εγώ εκτεθειμένη»!

     

    Ελένη Μενεγάκη
    Μάκης Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη

    Διαβάστε επίσης: 

    Πρώτη η Φαίη Σκορδά στο δυναμικό κοινό 18-54

    Στον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

    Τριπλά γενέθλια γιόρτασε η Ελένη Μενεγάκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ