• LIFE&STYLE

    Εκτός Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης – Τι συνέβη (video)

    Γιώργος Τσαλίκης, Ανδρέας Μικρούτσικος


    Πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του Big Brother, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει με αυτή τη συνεργασία για λόγους εχεμύθειας.

    Ο τραγουδιστής, ο οποίος παρακολουθούσε το περσινό Big Brother, ενώ είχε βρεθεί καλεσμένος και σε ένα live, δεν τήρησε τους όρους της εμπιστευτικότητας κάτι που οδήγησε τον ΣΚΑΪ να λήξει τη συνεργασία τους πριν αυτή καν ξεκινήσει.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσαλίκης κατά την επιστροφή του από την Αυστραλία όπου βρισκόταν, δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ εδώ και δυο μήνες.

    «Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και το συμβόλαιο είναι για ένα συν ένα χρόνο», είχε δηλώσει ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αν και είχε δεσμευτεί να μην αποκαλύψει τους όρους της σύμβασής του, αλλά ούτε και το περιεχόμενό της, το έκανε.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο ΣΚΑΪ επρόκειτο να δώσει στον τραγουδιστή εκτός από το Big Brother, ακόμα ένα παιχνίδι για να παρουσιάσει, ωστόσο, πλέον ούτε αυτό το σενάριο φαίνεται να υλοποιείται.

    Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πουλόπουλος δήλωσε: «Είναι έκπληκτος ο τραγουδιστής με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, καθώς ο ΣΚΑΪ μέχρι και πριν από πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον διαβεβαίωνε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους ανακοινώσεις, αλλά ρωτήθηκε. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σοουμπίζ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για καμία συμφωνία. Θα προσφύγει στα δικαστήρια».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Εντάσεις και τραυματισμοί – Ποιοι είναι υποψήφιοι (video)

    «Ευτυχισμένη» δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα του NBA για 3η συνεχή χρονιά



    ΣΧΟΛΙΑ