• LIFE&STYLE

    Survivor: Εντάσεις και τραυματισμοί – Ποιοι είναι υποψήφιοι (video)

    Μαριαλένα και Σάκης


    Το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor, με τους έξι φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να προστατεύσουν τους ίδιους, αλλά και τους φίλους τους.

    Από τη μία το στρατόπεδο των Amigos και από την άλλη εκείνο του Σάκη και της Μαριαλένας, είναι προφανές ότι ο ισχυρότερος θα επικρατήσει. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για τον Σάκη, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει όχι μόνο την πρώτη ασυλία, αλλά και τη δεύτερη.

    Συνεπώς, ήταν εκείνος που υπέδειξε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως και τις προηγούμενες φορές προστάτεψε τόσο τον εαυτό του όσο και τη Μαριαλένα.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης κλήθηκε να δώσει ένα ακόμα όνομα, μετά την Ελένη και αυτό ήταν του Γιώργου Ασημακόπουλου.

    Και οι δύο παίκτες έχουν βρεθεί στη δύσκολη αυτή θέση ξανά και έχουν καταφέρει να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, πλέον με τα περιθώρια να στενεύουν όλοι «κινδυνεύουν» να βρεθούν εκτός Survivor.

    Ο τραυματισμός της Μαριαλένας

    Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Μαριαλένα είχε ένα ατύχημα, το οποίο έκανε τους συμπαίκτες της, και κυρίως τον Σάκη, να ανησυχήσουν πολύ.

    Ενώ έτρεχε στο στίβο μάχης, η παίκτρια έπεσε στο έδαφος και άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο. Λίγα λεπτά αργότερα , η παίκτρια δέχθηκε τις πρώτες βοήθεια και επέστρεψε στον αγώνα.

    Ένταση μεταξύ Ελένης και Μαριαλένας:

    Σάκης vs Ελένη:

    Συζήτηση στο Συμβούλιο:

    Ένταση στο Συμβούλιο:

    Η ανακοίνωση του δεύτερου υποψηφίου:

    Η δήλωση του Ασημακόπουλου για την «queen» Μαριαλένα:

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαντόνα επέστρεψε στη Νέα Υόρκη

    Καμίλα: Με επετειακή τσάντα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στη δεξίωση για τους G7 (pics)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ