• LIFE&STYLE

    Έκπληξη: Το ποσό-«μαμούθ» που προσφέρει το Ισραήλ στη Μαντόνα για να εμφανιστεί στη Eurovision

    • Νίκη Καξερή

    Μαντόνα


    Όλο και πιο πολύ φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την μεγαλύτερη ποπ σταρ του πλανήτη να βρεθεί στην πρωτεύουσα του Ισραήλ και στη σκηνή της Eurovision. Ο λόγος για την Μαντόνα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Ynet, βρίσκεται κοντά στην υπογραφή συμφωνίας ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να εκτελέσει δύο τραγούδια στο Τελ Αβίβ.

    Πρόκειται δηλαδή για μία μίνι εμφάνιση διάρκειας 7 λεπτών, που ωστόσο αποτελεί τεράστια έκπληξη και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον, ακόμα και ανθρώπων που δεν παρακολουθούν τον διαγωνισμό.

    Όπως ισχυρίζεται η Ynet, ο δισεκατομμυριούχος Σίλβαν Άνταμς με καταγωγή από Ισραήλ και Καναδά είναι εκείνος που θα χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Μαντόνα. Πρόκειται για ένα ποσό που η ισραηλινή τηλεόραση δεν θα μπορούσε να προσφέρει.

    Ο Άνταμς βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της σταρ εδώ και περίπου ένα μήνα, ενώ φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας.

    «Ο Σίλβαν Άνταμς πιστεύει πως η συμμετοχή μιας τραγουδίστριας στη Eurovision, όπως είναι η Μαντόνα, θα μεγαλώσει την κάλυψη του διαγωνισμού και των event που θα το συνοδεύουν από τα Μίντια. Παράλληλα, μέσω της επίσκεψης της Μαντόνα στο Ισραήλ, εκατομμύρια θεατές θα δουν τους υπέροχους ανθρώπους και τις ομορφιές του Ισραήλ», δήλωσε συνέταιρος του δισεκατομμυριούχου.

    View this post on Instagram

    T O P …………..,

    A post shared by Madonna (@madonna) on

    Από την μεριά της, η Μαντόνα δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας μεγάλος αστέρας βρέθηκε στη σκηνή της Eurovision, καθώς το 2016 ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχίες του στον μεγάλο τελικό που έγινε στη Σουηδία.

    Ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στο Expo Tel Aviv (International Convention Centre) στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ, στις 14, 16 και 18 Μαΐου 2019.

    42 χώρες θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό, με την Βουλγαρία να απουσιάζει για 1η φορά από το 2015. Στο μεταξύ η γειτονική Αλβανία ανακοίνωσε πρώτη το τραγούδι που θα στείλει στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

    Θα εκπροσωπηθεί από την Jonida Maliqi και το τραγούδι “Ktheju tokës” που σημαίνει “Επιστρέψτε στην πατρίδα”. Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα, με έντονα ethnic στοιχεία.

    Σημειώνεται ότι το 2018 την πρώτη θέση κατέκτησε η Ισραηλινή τραγουδίστρια Νέτα με το τραγούδι «Toy», ενώ μία ανάσα πριν την κορυφή βρέθηκε η δική μας, Ελένη Φουρέιρα με την μεγάλη επιτυχία «Fuego» εκπροσωπόντας την Κύπρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπάνια φωτογραφία με τα έξι παιδιά της μοιράστηκε η Μαντόνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λούρδη Λεόν: Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Miu Miu η κόρη της Μαντόνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Χολιγουντιανή βάπτιση στην Κέρκυρα για τη μικρή Κατερίνα



    ΣΧΟΛΙΑ